Sant Jordi virtual a Corbins

REDACCIÓ
21-04-2020
  • Sant Jordi virtual a Corbins
  • Sant Jordi virtual a Corbins
  • Sant Jordi virtual a Corbins

Us volem informar que en motiu de la festivitat de Sant Jordi, el dia 23 d’abril els regidors i regidores de govern de  l’Ajuntament de Corbins, repartiran personalment i amb les mesures de seguretat pertinents, una rosa  per cada casa de la vila i una mascareta FFP2 per a tota la ciutadania de Corbins.

Tan les roses com les mascaretes que  regalem, són productes de proximitat, les roses provenen dels vivers de Mataró i les mascaretes ens les fabrica una empresa de Lleida, amb aquesta iniciativa estem ajudant a les empreses del nostre país en temps difícils per tots plegats.

Aquest any és un Sant Jordi diferent, però tot i així volem fer aquest detall a les nostres veïnes i veïns i desitjar-los una Bona Diada de Sant Jordi. Aquest dies ens adonem que el secret de la vida rau en les petites coses, en dedicar el temps a aquelles persones que són importants, en definitiva als  nostres veïns i veïnes.

Des del consistori també s’han promogut altres activitats durant la setmana, perquè les Corbinenques i Corbinencs puguin gaudir de la Diada de Sant Jordi des de casa. Hem realitzar un Sant Jordi virtual, on els infants han dibuixat dracs i roses per penjar al balcó, ens han relatat contes i poemes i la  ciutadania ens han recomanat llibres. Totes les activitats s’han compartit a les xarxes.

Volem que el confinament sigui més amè, i intentem adaptar les festes a la nova situació que patim ara mateix, sense perdre l’essència de les nostres tradicions.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta