Segrià Corals reprèn els concerts arreu de la comarca

REDACCIÓ
10-09-2019
  • Segrià Corals reprèn els concerts arreu de la comarca

El municipi d'Alguaire donarà el tret de sortida a la segona part de cicle de cant coral, Segrià Corals, que havia fet un descans en motiu de les vacances d’estiu. La cantada tindrà lloc aquest diumenge 15 de setembrel'Ermita de la Mare de Dèu del Merlí a les 18 hores i comptarà amb la participació de Bell Camp i Ginestell, conjuntament amb la coral El Roser, d'Almacelles.

Enguany el cicle arriba a la XV edició i continua mantenint el seu esperit inicial: fomentar el cant coral, oferir suport a les entitats de la comarca, contribuir en la difusió del patrimoni musical segrianenc, i consolidar-se com a circuit estable de cant coral. El nombre d'associacions actuants ha augmentat en els darrers anys i ja en són vint les que participen formalment del  projecte, plenament reconegut i consolidat en el nostre territori.

El  cicle es va  inaugurar a Almenar, a l'abril i va recórrer 7 municipis de la comarca al llarg de tots els diumenges de primavera, com ara Almenar, Sudanell, Massalcoreig, Rosselló, Aspa i Artesa de Lleida. La segona part també estarà formada per 7 concerts durant setembre i octubre, passant per Alguaire, Alpicat, Soses, Puigverd de Lleida, Torres de Segre, Aitona i Torrefarrera. Al llarg de tots els concerts "Món Coral" en el seu paper com a impulsor de la llengua i la cultura catalanes. Els concerts són gratuïts i estan oberts a tothom que vulgui gaudir de la música i el cant coral.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next