“Sempiterno”, l’experiència d’un caos ordenat

LLEIDACOM / Miquel de Santiago
10-12-2019
  • “Sempiterno”, l’experiència d’un caos ordenat
  • “Sempiterno”, l’experiència d’un caos ordenat
  • “Sempiterno”, l’experiència d’un caos ordenat
  • “Sempiterno”, l’experiència d’un caos ordenat

Les artistes Belén González i Andrea Gonzalo ens conviden a endinsar-nos en un caos ordenat amb Sempiterno, una exposició que pretén incidir en el caos existent en la ment humana i compartir els seus pensaments i sentiments d’una manera cohesionada. Aquestes peces naixen de “jugar amb el caos” i busquen generar un ambient artístic i dinàmic en el qual “tothom formi part d’aquesta experiència, que hi participin i ho comparteixin”. “Més que una exposició, es tracta d’una experiència que crida als sentits per activar-los”, ens expliquen ambdues autores.

D’aquesta manera, la Belén i l’Andrea aconsegueixen plasmar eternament els sentiments sobre un suport material, tot descobrint i exaltant “aquella vessant artística que mai has sabut expressar”. El sentit de la mostra radica en cada espectador, instant-nos a fer-nos preguntes i a descobrir nosaltres mateixos el sentit de l’obra des del nostre propi punt de vista.

L’exposició està organitzada per la Universitat de Lleida, amb la col·laboració de Meme de Santiago (disseny d’interior) i de Carmen Gonzalo (RRPP), i es podrà visitar gratuïtament fins el 10 de gener, de 9 del matí a 21 hores del vespre, al Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de la UdL (Campus Cappont).
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que el sector de l'hostaleria de Lleida hauria de tindre solucions...