Seròs organitza la primera edició del Fruit Music Festival

REDACCIÓ
31-05-2022
  • Seròs organitza la primera edició del Fruit Music Festival
    Peu de foto: 
    Diputació de Lleida

Seròs estrenarà el Fruit Music Festival el 9 de juliol, amb el grup ‘Doctor Prats’ com a cap de cartell. La presentació de la primera edició va tenir lloc aquest dilluns a la Diputació de Lleida, i va comptar amb vicepresident primer, Jordi Latorre; l’alcalde de Seròs, Josep Antoni Romia, i el regidor de Cultura i Festes de Seròs, Josep Albà.

Josep Antoni Romia ha explicat que “es tracta d’una iniciativa cultural i gastronòmica que promociona la cultura musical i la producció de fruita dolça i el seu consum”. Així, es presenta també com una de les iniciatives que donaran el tret de sortida a fires i festes majors que se celebren al principi de l’estiu a la demarcació de Lleida.

En aquest sentit, s’ha manifestat Jordi Latorre, que ha reivindicat els municipis del Baix Segrià, després de fer-se més coneguts amb l’emissió de la pel·lícula ‘Alcarràs’ i del qual ha dit que “ara tenen una altra mirada, i segur que si ho seguim treballant municipis com  Seròs en seguiran sortint beneficiats”.

El festival –que se celebrarà al camp de futbol– obrirà portes a les 21.00 hores i  s’iniciarà a les 21.30 amb l’actuació de ‘La nina paracaidas’, seguit de ‘Bandidos perversions’ (23.00 hores) que precediran l’actuació central de ‘Doctor Prats’, prevista per les 1.00 hores. La  nit finalitzarà amb les sessions de DJ Moncho i DJ Manel López.

Jordi Albà ha volgut destacar que “el festival –que vol tenir continuïtat en el temps– vol donar ressò al talent musical que tenim a la zona. Es tracta de grups joves que es volen promocionar”.

L’organització ha previst una zona de descans ‘chill out’ i de menjar. Les entrades es podran adquirir a un preu de 20€ l’anticipada i 25€ a taquilla.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com afrontes l'arribada del setembre?