Sessió de ioga i meditació al Claustre de la Seu Vella

REDACCIÓ
Publicat: 
14-06-2022
Actualitzat: 14-06-2022 1:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Sessió de ioga i meditació al Claustre de la Seu Vella
    Peu de foto: 
    Foto Anna Berga - ACN

El Consorci del Turó de la Seu Vella tornarà a obrir el monument aquest dimarts, 14 de juny, en sessió vespertina, amb motiu d’una nova edició de les Nits de Lluna Plena al Claustre. En aquesta ocasió, el públic assistent podrà participar d’una sessió de ioga i meditació, a càrrec de Jordi Prats, i festejar plegats el Dia Mundial de Ioga, que se celebra el 21 de juny.

Cal que els assistents portin estora de ioga, seient per meditar i/o jaqueta i aigua. També es recomana vestir alguna peça de roba de color blanc.

L’horari d’obertura del monument és de 9 del vespre fins a 12 de la nit, tot i que la sessió s’iniciarà a dos quarts de 10.

El punt de trobada és la recepció de la Seu Vella i les entrades, a un preu de 5 euros, es poden adquirir a través del portalwww.ticketara de forma anticipada i a la recepció de la vella catedral el mateix dia.

La sessió de ioga al claustre de la Seu Vella és una proposta que es va iniciar l’octubre de 2013, essent una de les activitats permanents que sempre han tingut una molt bona resposta de públic.

Comparteix

També t'interessarà