Set denúncies a Lleida per conduir sota els efectes de l'alcohol durant el cap de setmana

REDACCIÓ
Publicat: 
07-06-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Set denúncies a Lleida per conduir sota els efectes de l'alcohol durant el cap de setmana
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Guàrdia Urbana Lleida)

Aquest cap de setmana els agents de la Guàrdia Urbana han denunciat fins a set conductors per superar la taxa d'alcohol permesa durant els dies 4, 5 i 6 de juny, el pont de la segona Pasqua.

El dia 5 un home de 51 anys ha sigut denunciat després que el resultat de la prova d'alcoholèmia donés 0,88 mg/l. Els agents han rebut l'avís d'una col·lisió per encalç entre dos turismes a l'Av. València i en arribar al lloc i fer les gestions pertinents, han detectat que un dels conductors presentava clars símptomes de trobar-se sota els efectes de l'alcohol. Per aquesta raó, el conductor ha sigut denunciat. D'altra banda, el dia 6 de juny, un jove de 36 anys ha estat també denunciat per donar positiu en una prova d'alcoholèmia que els agents li han practicat en un control rutinari, a la rambla d'Aragó.

El mateix dia 6, un jove de 23 anys hauria fet una conducció erràtica i presentava clars símptomes de trobar-se sota els efectes de l'alcohol, en fer-li la prova d'alcoholèmia, aquesta ha donat positiu de 0,90 mg/l. Els agents l'han denunciat per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques.

A banda d'aquests fets, el mateix dia 6, una patrulla s'ha adreçat al passeig Onze de Setembre on agents dels Mossos d'Esquadra haurien aturat un motorista que evidenciava trobar-se ebri. La Guàrdia Urbana li ha realitzat la prova d'alcoholèmia i aquesta ha donat positiu d'1,01 mg/l. Els agents l'han denunciat penalment.

Altrament, un jove de 21 anys ha estat denunciat per sonar positiu en una prova d'alcoholèmia amb un resultat de 0,78 mg/l. Els agents de la Guàrdia Urbana haurien presenciat una conducció erràtica, en aturar-lo s'han adonat que aquest presentava clars símptomes de trobar-se sota l'efecte de begudes alcohòliques. Els agents han obert les diligències penals per conducció sota la influència de begudes alcohòliques.

 

Comparteix

També t'interessarà