Sílvia Munt, Premi Dauder a la 24 Mostra de Cinema Llatinoamericà

REDACCIÓ
28-03-2018
  • Sílvia Munt, Premi Dauder a la 24 Mostra de Cinema Llatinoamericà

La Mostra de Cinema Llatinoamericà homenatjarà en l’edició número 24 la trajectòria de l’actriu i cineasta Sílvia Munt amb el Premi Jordi Dauder que, des que es va impulsar fa vuit anys, ha guardonat professionals del món del cine català com Lluís Homar, Vicky Peña, Agustí Villaronga o Emma Vilarasau, entre d’altres. El certamen, que se celebrarà a Lleida del pròxim 20 al 27 d’abril, també premiarà en la sessió inaugural amb el Premi Ángel Fernández-Santos el director del programa de televisió Días de Cine, Gerardo Sánchez, en reconeixement a la tasca divulgativa d’un espai que atansa el setè art a tots els públics.

Així mateix, la Mostra de Cinema Llatinoamericà estrenarà el Premi Talent Llatí per distingir els professionals llatinoamericans que treballen en diferents àrees de la indústria cinematogràfica. En aquest sentit, el primer guardonat serà el compositor argentí Osvaldo Montes. El director del certamen i crític de cine Juan Ferrer ha opinat: “el Premi Talent Llatí que hem creat reconeixerà totes aquelles persones que formen part d’un extens col·lectiu que fa possible la idea, el desenvolupament i la culminació d’una producció cinematogràfica. Un mosaic de treballadors bàsics per al món del cine”.

I és que, malgrat que encara no hi ha programa, la Mostra honrarà el talent llatí, com també “professionals de totes les àrees que conformen un col·lectiu invisible dins del cine”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat haver aixecat ja l'estat d'alarma?