S’inaugura l’Escola Catalana de Cinema i Televisió al Magical Media

REDACCIÓ
26-04-2019
  • S’inaugura l’Escola Catalana de Cinema i Televisió al Magical Media

L’Escola Catalana de Cinema i Televisió (ECCIT), creada i dirigida per l’expert en tècniques cinematogràfiques David Casals-Roma, s’ha inaugurat a les instal·lacions del Magical Media del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari. El paer en cap i president del Parc, Fèlix Larrosa, acompanyat del tinent d’alcalde Xavier Rodamilans, ha assistit a l’acte.

La presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, ha apadrinat la posada en marxa d’aquest centre, que oferirà a partir del curs que ve una diplomatura de tres anys en direcció cinematogràfica i cursos monogràfics de tres mesos especialitzats en àrees com l’escriptura de guions, el documental, la direcció fotogràfica, el muntatge i la interpretació. ECCIT també organitzarà masterclasses amb directors de renom.

El lleidatà David Casals-Roma és llicenciat en Cinema i Mitjans de Comunicació per la Universitat Birkbeck de Londres i ha ampliat la seva formació en cursos i tallers de diferents països europeus i dels Estats Units. Ha treballat en diverses escoles de cinema d’Anglaterra, França, els Estats Units i Espanya, on ha impartit classes d’escriptura de guions i de direcció cinematogràfica. En la seva trajectòria com a cineasta ha obtingut més de cent premis en diversos certàmens nacionals i internacionals.

El proper dissabte 27 d'abril, la nova escola de cinema de Lleida celebrarà una jornada de Portes Obertes, en la qual s'ensenyarà als i les visitants les instal·lacions, el funcionament del centre i respondran a les preguntes que s'els plantegi. Hi ha dues visites guiades programades, una a les 10:00 i una altra a les 12:00. Si us interessa assistir-hi, només us heu d'inscriure en aquest enllaç.

Més notícies »

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta