Sis alumnes de batxillerat de Ponent, becats per l'IRB Lleida per a fer una estada al centre

REDACCIÓ
Publicat: 
22-06-2023
Actualitzat: 22-06-2023 9:22
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
 • Sis alumnes de batxillerat de Ponent, becats per l'IRB Lleida per a fer una estada al centre
  Peu de foto: 
  IRBLleida

Sis estudiants de primer de batxillerat han estat becats, un any més, per l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) per a fer una estada formativa al centre per conèixer la recerca biomèdica realitzada a Lleida. Els i les alumnes es familiaritzen amb l'entorn científic i les tècniques d'ús comú en recerca bàsica biomèdica. També està prevista la realització d'experiments dirigits, la presa de contacte amb la metodologia científica i el funcionament d'equips d'alta tecnologia emprats en les diferents unitats tècniques de l'IRBLleida.

L’IRBLleida convoca ajuts per a estudiants de batxillerat, amb la col·laboració de l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat de Lleida (UdL). Es tracta d'un programa d'ajuts destinat a estudiants de batxillerat de primer curs en la modalitat de Ciències i Tecnologia, relacionada amb les ciències de la vida i la salut. La convocatòria és possible gràcies a la col·laboració de la Fundació "la Caixa", a través de CaixaBank. 

Les sis persones becades gaudeixen d'un ajut que consisteix en una dotació econòmica de 200 euros. El període formatiu (d'una durada d'un mes) es desenvolupa a les instal·lacions de l'IRBLleida en el període estival, en les dates que acordin l'alumne i el Grup de Recerca. Els grups de recerca en què es desenvolupa el programa són:

 • Cicle Cel·lular
 • Grup de Recerca de cures de salut (GRECS)
 • Grup de recerca translacional Vascular i Renal
 • Senyalització Oncogènica i del Desenvolupament
 • Neurociències Clíniques
 • Pec Proteomics (+PPRG)

L’activitat és possible gràcies a la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología del Ministeri de Ciència i Innovació.
 

Comparteix

També t'interessarà