Sis 'escape rooms' per fugir de la rutina a Lleida

LLEIDACOM / Miquel de Santiago
25-07-2019
 • Sis 'escape rooms' per fugir de la rutina a Lleida

Molts esperem que arribi l’estiu per engegar els mil i un plans que hem estat pensant durant tot l’any. Les vacances són l’excusa perfecta per fer-ho, però no a tothom li apeteix emprendre grans aventures i prefereix buscar alternatives més assequibles, sense allunyar-se gaire de la ciutat, però sense tancar-se portes a noves activitats d'oci. Avui us proposem una escapada (i mai millor dit) que podreu fer amb família, amics, parella o amb qui vosaltres vulgueu, sense necessitat de marxar de la ciutat de Lleida. Sí, heu llegit bé, us ho expliquem... Us proposem sis 'escape room' de la capital del Segrià, una activitat ideal per passar una estona diferent carregada d'adrenalina.

Per si encara no els coneixeu, aquests jocs es desenvolupen en un local amb una o diverses sales tancades, les quals estan plenes d'enigmes i objectes estranys. La lògica, l'enginy i el treball en equip esdevenen clau per superar els reptes. Les diferents estances estan controlades en tot moment pel director del joc. Un cop dins, començarà un emocionant aventura en la qual haureu d'anar desxifrant diversos enigmes i superant diferents proves. L'objectiu és ben senzill: aconseguir escapar abans que s'acabi el temps. De moment ens centrarem en sis locals de la ciutat de Lleida, però properament ampliarem el focus per parlar-vos de molts altres 'escape rooms' que tenim a la província! 

Bluescape room (Odón Fonoll, 6)

Amenaça nuclear:

La central nuclear de la ciutat de Bluetenborg porta anys acumulant residus radioactius en una sala secreta per enganyar el govern i reduir costos. Un grup de terroristes ha descobert l'existència d'aquesta sala i amenaça amb destruir el magatzem de residus radioactius, provocant el caos mundial. Vosaltres sou els encarregats d'accedir a l'interior de la central nuclear i aconseguir evitar els plans del grup terrorista abans que se us acabi el temps. Sereu capaços?

​A Bluescape Room també ens ofereixen la possibilitat de crear un room escape personalitzat i exclusiu per les nostres celebracions, com ara bodes, comunions, aniversaris, festes infantils o comiats de solter/a. 

 • De 2 a 6 persones
 • Entre 60 i 75 euros
 • Edat mínima recomanada 14 anys (acompanyats per un adult)

Escapa-T (Príncep de Viana, 53)

Wild West:

A l'oest de Catalunya alguna cosa està a punt de succeir... El poblat està en perill i la seva seguretat depèn de vosaltres. El infal·lible Jesse James ha desafiat el Sheriff de Ponent City a un duel a l'alba, i la seva mort està assegurada. Canviar el seu terrible destí és a les vostres mans, i doneu-vos pressa, el final és a prop...

 • De 2 a 7 persones
 • Menors de 16 anys acompanyats per un adult
 • De 60 a 75 euros

 

Moorder - Hall Escape:

Moorder es una adaptació dels clàssics jocs d'escapament, on tant la trama del joc com cadascuna de les proves, han estat acuradament creades seguint les metodologies de desenvolupament d'esdeveniments de teambuilding i comunicació entre membres d'equips. La missió no serà escapar d'una habitació abans que el temps acabi, sinó resoldre un assassinat abans que el cas prescrigui. Els participants seran dividits en diverses agències de recerca que intentaran resoldre el cas d'assassinat més complex de la història. Al més pur estil CSI, els investigadors hauran d'analitzar les diferents proves fins a arribar al culpable.

 • De 6 a 30 persones
 • Recomanat a partir de 14 anys (menors de 16 anys acompanyats per un adult)
 • 16 € per persona
 • Possibilitat de jugar-hi a domicili (mínim 14 persones)

 

 
El joc de les 3 caixes:

Una activitat on posareu a prova el vostre enginy i la vostra capacitat de treball en equip. Moltes empreses, comiats de solter/a, esdeveniments especials i aniversaris, ja s'han atrevit a intentar superar aquesta prova. L’únic element d’aquest joc que no amaga cap misteri és el seu nom. Els escapistes tindreu una hora per demostrar quantes caixes sou capaces d'obrir. Serà una, dues o les tres? I, en cas que ho aconseguiu, en quant temps? No és un repte fàcil, pocs són els grups que aconsegueixen completar el repte.

 • De 6 a 15 persones
 • Recomanat a partir de 14 anys (menors de 16 anys acompanyats per un adult)
 • 15 € per persona

 

The 7th Gate (Antoni Solé, 22)

Univers viral:

En un univers paral·lel, la 3a Guerra Mundial ha començat, i la malvada corporació farmacèutica Massive Biotech, encapçalada pel Dr. Ethan Burke, vol treure’n profit de la situació. Aquesta companyia ha desenvolupat una arma biològica (el virus VR49) capaç d'acabar amb el món per complet. La nostra missió serà infiltrar-nos per recuperar el virus NHR4S i el seu antídot i col·locar un explosiu per acabar amb la farmacèutica. Del contrari, si els malvats científics aconsegueixen el seu propòsit i fan desaparèixer aquesta realitat, la nostra també es veuria afectada. Necessitem evitar-ho a qualsevol preu…

 • De 2 a 6 persones
 • Sense edat mínima, recomanat a majors de 13 anys
 • De 50 a 75 euros

 

 

Duck Out (Bellavista, 24 - Lleida)

Time Escape:

Jack, sospitós de la mort de l'inventor de la màquina del temps, vol recuperar una potent bateria que li donaria un poder immens. Es busca a un valent equip que s'atreveixi a recuperar la bateria abans que el seu grup. La màquina és molt menys potent, per la qual cosa haureu de trobar la bateria i fugir d'allí en menys de 60 minuts. En cas contrari, us quedareu atrapats per sempre… Accepteu el repte?

Time Escape és l'experiència més clàssica de Escape Room, dissenyada per a tots els públics, novells o veterans, i sense elements de terror.

 • De 2 a 7 jugadors
 • Recomanat majors de 14 anys (acompanyats per almenys un adult)
 • De 60 a 75 euros

 

 

Medical Escape (Josep Carner, 4)

Medical Room:

A Medical Escape necessiten la vostra ajuda, i és que avui ha entrat un pacient molt especial. Aquest presenta una sèrie de símptomes que no coincideixen amb cap de les malalties conegudes en l'actualitat. No coneixem com actua, però sí sabem que és molt contagiosa i letal. Aquí és on apareix el nostre problema… Sembla ser que el ja jubilat Dr. Chester creu que aquest nen ha estat enviat per Déu amb la missió de reduir la població mundial i netejar aquest món de pecadors. El doctor ha entrat a la sala d'aïllament, ha raptat al petit i l'hospital ja ha iniciat la evacuació… Podreu trobar el nen abans que sigui massa tard?

 • De 2 a 6 persones
 • Recomanat majors de 12 anys (acompanyats per almenys un adult)
 • Entre 50 i 60 euros

 

Forevents Room Escape (Avinguda Madrid, 3)

Magic:

Durant segles i segles, en un temps ja oblidat, el poderosos mags Maladian, un jove i ambiciós guerrer que desitjava governar, i Belarion, ancià i savi, que protegia la màgia i l'equilibri dels mons, van lluitar pel domini de la màgia i l'harmonia del món de Valtiec. Esteu aquí per a ajudar-nos a retornar la pau i harmonia al nostre món. Belarion fou derrotat, però abans de morir, va guardar els secrets de la seva màgia en un bagul a l'espera que els triats arribessin i poguessin usar-la per a derrotar a Maladian. La mala notícia és que, per a evitar que la màgia no caigués en males mans, es va conjurar un encanteri de temps limitat… Teniu 60 minuts per trobar la clau, obrir el bagul i alliberar la màgia o aquesta s'esvairà per sempre i permeti Maladian fer-se amb el control del món!

 • De 6 a 15 persones
 • Recomanat per majors de 10 anys (amb almenys un adult)
 • 12 euros per persona

 

 
El diamant robat:

El detectiu Charles McDougall i el seu ajudant Kate Donovan estan reclutant els millors agents per resoldre el gran misteri del robatori del diamant de la Reina Elisabeth i gaudir de la suculenta recompensa que la seva propietària ofereix a la persona que recuperi la joia. La vostra missió serà intentar aconseguir el diamant abans que Billy Maddox, el més conegut i perillós lladre de Londres, es doni a la fugida amb ell. Ajudareu el detectiu i al seu col·lega a trobar les pistes que us portaran a descobrir on Billy Maddox ha amagat el valuós diamant i els agents compartiran amb vosaltres la seva recompensa si resoleu el misteri a temps! 

‘El diamant robat’ és un hall escape de format portàtil que pot jugar-se a qualsevol lloc, a una casa, un local, una empresa, un col·legi… De fet, Forevents compta amb la mateixa versió íntegrament en anglès, ‘The Stolen Diamond’, pensada per centres escolars. A més de jugar, els i les alumnes (màxim 30, en equips de 4 persones) gaudiran de l’experiència escapista mentre aprenen la llengua acompanyats pels dossiers amb material didàctic inclou aquesta edició.

 • De 12 a 40 persones
 • Recomanat per majors de 10 anys
 • 16 euros per persona

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses participar en la 25a edició de l'Animac?