Sis nous agents de policia s’incorporen a la Guàrdia Urbana de Lleida

REDACCIÓ
27-01-2022
  • Sis nous agents de policia s’incorporen a la Guàrdia Urbana de Lleida

Sis nous agents de policia, entre ells tres dones, s’han incorporat aquesta setmana a la Guàrdia Urbana de Lleida, en el marc del darrer concurs oposició endegat per la Paeria fa uns mesos.

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, acompanyat per la tinenta d'alcalde Jordina Freixanet, pel regidor Ignasi Amor, per l’intendent de la Guàrdia Urbana, Josep Ramon Ibarz, i pel sots cap del cos policial, Josep Ramon Mallada, ha volgut compartir una estona amb els agents i els ha desitjat sort i encerts en la seva nova etapa professional. El paer en cap també s’ha interessat per les seves procedències i ha agraït l’interès dels aspirants en incorporar-se a la Guàrdia Urbana de Lleida.

Per la seva banda, la tinenta d’alcalde Jordina Freixanet ha destacat que "des de l'Ajuntament de Lleida farem tot el possible perquè us sentiu professionals plenament realitzats a la Guàrdia Urbana de Lleida". 

Els sis nous agents han iniciat aquesta setmana el seu període de pràctiques, que té una durada de nou mesos. Una vegada finalitzat i superat el període formatiu, seran nomenats de manera definitiva policies locals de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Els sis agents formen part dels 10 nous agents que s’incorporaran enguany al cos de policia local, els quals estaven exempts de fer el Curs Bàsic de Policia a l’Escola de Policia de Catalunya. Alguns d’ells provenen del cos de Mossos d’Esquadra i la resta d’altres policies locals. Els altres quatre agents estan en aquests moments realitzant el curs de formació i s’incorporaran a la Guàrdia Urbana després de l’estiu.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta