S'obre el segon període de subvencions d'activitats a Vileha e Mijaran

REDACCIÓ
Publicat: 
24-09-2021
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • S'obre el segon període de subvencions d'activitats a Vileha e Mijaran

L'Ajuntament de Vielha e Mijaran posa a la disposició dels ciutadans el segon període de subvencions de 2021 en el municipi iniciat aquest dimecres, 22 de setembre. Totes aquelles entitats que vulguin, tindran fins el 30 d'octubre per a demanar ajudes per a les activitats relacionades amb les àrees de l'esport, la música, cultura, joventut, serveis socials, turisme, festes, ensenyament i cooperació entre d'altres.

Les activitats que puguin ser subvencionades, s'han de desenvolupar durant l'1 de desembre de 2020 i el 30 de novembre de 2021 (inclosos) a excepció de les activitats que es realitzen en relació al curs escolar. Les subvencions es poden demanar a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Vielha e Mijaran o directament en la seu física del consistori en horari de les 09.00 a les 14.00.

Una vegada finalitzada la convocatòria, l'Ajuntament notificarà als interessats la resolució de concessió o rebuig de les subvencions en un període de tres mesos. A més, es procedirà a publicar en el Butlletí Oficial de la Província de Lleida la llista de subvencions lliurades i també en el tauló d'anuncis de l'Ajuntament.

Comparteix

També t'interessarà