S'obren les inscripcions als Casals de Vacances de Setmana Santa a Lleida

REDACCIÓ
Publicat: 
19-02-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • S'obren les inscripcions als Casals de Vacances de Setmana Santa a Lleida
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament de Lleida ofereix, un any més, Casals de Vacances de Setmana Santa per a infants de 3 a 12 anys de la ciutat. Es tracta d’un recurs de lleure educatiu que es porta a terme durant els dies de les vacances escolars de Setmana Santa amb l’objectiu d’oferir un espai de lleure educatiu i facilitar a les famílies la conciliació de la vida laboral i familiar.

El regidor d’Educació i Joventut de la Paeria, Xavi Blanco, ha presidit avui la presentació dels Casals de Vacances de Setmana Santa, que enguany es realitzaran a l’Escola de Pardinyes, l’Escola Camps Elisis i l’Escola Joan XXIII. El responsable d’Educació ha destacat que en aquesta edició s’ofereixen 192 places, de les quals prop d’un 16% estaran reservades a infants en situació de vulnerabilitat personal i social.

Els Casals, que tindran lloc del 25 al 28 de març en horari de 8.30 a 14 hores,  treballen l’educació en valors: la convivència, el respecte mutu, la solidaritat, la tolerància, la sostenibilitat,  etcètera, així com fomentar les competències i habilitats psicomotrius i artístiques. Enguany, un dels eixos centrals dels casals girarà a l’entorn de les aventures d’un detectiu privat que ha de descobrir diferents secrets amb les seves habilitats, observació i raonaments deductius.

El preu dels Casals és de 24,60 euros. Hi ha opcions de bonificacions per a famílies monoparentals, nombroses, fills de dones que es troben en situació de violència de gènere, etcètera. Cal destacar que les inscripcions estaran obertes fins el proper 25 de febrer inclòs i a través del web educacio.paeria.cat.

L’Ajuntament de Lleida posa a disposició de totes les famílies interessades un telèfon d’ajuda per tramitar la inscripció als casals. El telèfon d’assistència és el 973 93 02 47 i funciona de dilluns a divendres, de 08 a 20 h, excepte festius.

Aquest projecte està finançat a través del Pla corresponsables (2021‒2023) impulsat per la Secretaria d'Estat d'Igualtat i per la Violència de Gènere, del Ministeri d'Igualtat i el Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya. Amb la RESOLUCIÓ IFE/3681/2023, de 31 d’octubre, per la qual s'aprova la transferència destinada a finançar la prestació del servei de cura per a nenes i nens dels 0 als 16 anys als Ajuntaments de més de 20.000 habitants i als Consells Comarcals executable per a l’exercici 2023.

Comparteix

També t'interessarà