S'organitza a Lleida un taller de primers auxilis psicològics

REDACCIÓ
Publicat: 
28-11-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • S'organitza a Lleida un taller de primers auxilis psicològics
    Peu de foto: 
    Foto: Ajuntament de Lleida

Inscripció oberta per a aquesta activitat gratuïta que té com a objectiu donar eines als joves per millorar el seu benestar emocional


La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Lleida organitza un taller de primers auxilis psicològics per a joves d’entre 13 i 30 anys. L’activitat, que és gratuïta, té una durada de sis hores i es realitzarà cada dimarts, del 28 de novembre al 12 de desembre, de 16.30 a 18.30 h.

Les sessions les conduirà la psicòloga del programa Salut Jove de la Regidoria de Joventut, Àfrica Boncompte, i també participarà la psicòloga de la Regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Lleida, Marta Capdevila.

Els objectius del taller són proporcionar als joves pautes i recursos millorar el seu benestar emocional; treballar les emocions i l’empatia; i ensenyar com identificar i com cal actuar davant situacions d’angoixa o de qualsevol tipus d’assetjament que pateixi la mateixa persona o algú proper. La dinàmica serà molt participativa. 

Les persones interessades a cursar el taller es poden adreçar a Lleida Jove, al carrer La Palma 6, trucar al 973 700 666 o bé enviar un missatge de wattsapp al 683 644 039.

Comparteix

També t'interessarà