Sort regala dos flors a cada casa del municipi per celebrar Sant Jordi

ACN
16-04-2020
  • Sort regala dos flors a cada casa del municipi per celebrar Sant Jordi
  • Sort regala dos flors a cada casa del municipi per celebrar Sant Jordi

L'Ajuntament de Sort regala dos flors per habitatge habitat del municipi per donar la benvinguda a la Diada de Sant Jordi. Amb aquest obsequi anima als veïns a engalanar amb flors les cases i balcons i perquè, a poc a poc, torni l'alegria als carrers. La iniciativa surt de l'excedent de plantes i flors que tenen els vivers de la demarcació de Lleida. En total repartiran 2.900 petúnies entre els veïns de Sort i els dels pobles agregats del municipi.

Les flors, que ja s'han començat a repartir aquest dimecres, van acompanyades d'una carta on l'Ajuntament desitja a tots els veïns que estiguin bé i agraeix la "dedicació, el compromís i l'empeny" de totes les persones que aquests dies donen "el millor d'elles mateixes".

Per evitar el contacte amb els veïns, els operaris municipals, han deixat les flors a la porta de cada casa amb la carta adjunta. En comunitats de veïns o algun poble, les han deixat a un punt acordat i ha sigut una persona, que de manera voluntària, s'ha encarregat de deixar-les a la porta de cada pis o casa i d'aquesta manera evitar que els veïns hagin de sortir de casa per recollir les flors.

L'Ajuntament també ha regalat dos flors a aquells veïns que tenen segones residències i han passat tot el confinament al municipi i ho han fet bé quedant-se a casa i solament sortint per anar a comprar.
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta