'Speed dating' a les Garrigues entre joves i organitzacions del territori

REDACCIÓ
05-05-2021
  • 'Speed dating' a les Garrigues entre joves i organitzacions del territori
  • 'Speed dating' a les Garrigues entre joves i organitzacions del territori

Aquest dimarts s’ha dut a terme un speed dating entre joves de cicles formatius de l'Institut Josep Vallverdú de les Borges Blanques i organitzacions empresarials i governamentals del territori. Aquesta és la darrera sessió d’un projecte organitzat per l’Oficina Jove de les Garrigues, a través de la referent d’ocupació juvenil, en el qual durant 10 sessions s’han treballat amb els i les joves diferents competències laborals, com el coneixement sobre mercat de treball, el currículum i les proves de selecció, entre altres.

A la sessió d’speed dating celebrada aquest matí a l’Institut Josep Vallverdú hi han assistit un total de 10 representants d’organitzacions del territori i 10 alumnes de segon curs dels cicles formatius de Gestió Administrativa, Olis i Vins i Instal·lacions Elèctriques de l’institut.

L'objectiu principal d’aquesta sessió és que els i les joves que estan a punt de finalitzar els seus estudis postobligatoris, i que aviat estaran preparats per desenvolupar laboralment els coneixements tècnics que han adquirit, coneguin el teixit empresarial i organitzatiu de la comarca i alhora puguin practicar les entrevistes de feina, treballant de forma transversal l'arrelament al territori. Per altra banda, gràcies a aquestes iniciatives les organitzacions del territori tenen l’oportunitat de conèixer el talent jove que hi ha a la zona.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Renoves l'armari cada tardor?