"Spiritual boyfriend", una proposta plena d'espiritualitat i de ioga a Lleida

REDACCIÓ
Publicat: 
31-01-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • "Spiritual boyfriend", una proposta plena d'espiritualitat i de ioga a Lleida
    Peu de foto: 
    “Spiritual boyfriend” de Núria Guiu (Ajuntament de Lleida)

“Spiritual boyfriend” és la nova proposta d’Escorxadijous. Núria Guiu presenta aquest dijous 2 de febrer, a les 21:00 hores, al Teatre Municipal de l’Escorxador, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida, aquesta peça que no és només de dansa, sinó un document d’investigació antropològica.

L’espiritualitat, i, en concret, la pràctica del ioga, és el marc que utilitza Núria Guiu per qüestionar polítiques de dominació i control, i per tractar l’amor, el desig i l’erotisme com una forma d’experiència espiritual lligada a la construcció de rols de poder a través del cos i la seva imatge. A Occident utilitzem el ioga per aconseguir una imatge que ens situï en millors condicions per aconseguir poder social.

“Spiritual boyfriend” és una coproducció del Festival Grec de Barcelona i La Briqueterie CDCN du Val-de-Marne.

Les entrades (10 € general / 9  € Amic/Amiga de LaTemporada) es poden comprar a les taquilles de l'Auditori Municipal Enric Granados, Teatre Municipal de l'Escorxador i al web de LaTemporada Lleida.

Cal recordar el descompte d’Amic/Amiga de LaTemporada amb què es podrà gaudir d’un 10% de descompte a tots els espectacles de la programació municipal d’arts escèniques. Amb els abonaments 3 i 5 també es pot aconseguir fins a un 25% d’estalvi entre 36 espectacles, així com triar la millor localitat.

A més, els estudiants de música, teatre i dansa que siguin menors de 20 anys es poden aplicar el 50% de descompte fent aquest tràmit online.

Comparteix

També t'interessarà