Sudanell estrenarà les noves piscines municipals l’estiu vinent

REDACCIÓ
07-02-2019
  • Sudanell estrenarà les noves piscines municipals l’estiu vinent

Sudanell preveu obrir les noves piscines aquest estiu. L’ajuntament ha donat llum verda al projecte per construir-les. Seran les primeres de la localitat i suposaran una inversió total de 484.211 euros. Estaran ubicades al costat del camp de futbol, va explicar l’alcalde, Josep Maria Sanjuan. En una primera fase es construirà el vas, el sistema de cloració i tractament de l’aigua, el tancament perimetral i la zona verda, una actuació que costarà 318.000 euros. En una segona intervenció es faran els vestidors. Aquest estiu, de forma provisional, s’utilitzaran els del camp de futbol.

El consistori espera ajuts de la Diputació per afrontar aquesta despesa, a més d’aportar fons propis. Sudanell es va quedar sense piscines fa dos anys ja que utilitzava, mitjançant un conveni amb Aspros, les que l’entitat tenia a la població. No obstant, les van tancar perquè no complien les condicions necessàries de seguretat, la qual cosa va obligar els veïns a utilitzar les de pobles com Montoliu i Albatàrrec, municipis amb els quals es va establir un conveni per obtenir abonaments especials. En quest sentit, Sanjuan va indicar que tenir una piscina pròpia és una reivindicació dels veïns, ja que Sudanell és una de les poques poblacions del Segrià que no en té. L’ajuntament va haver d’optar per invertir a reformar les piscines d’Aspros, que són privades, o construir-ne unes de noves, alternativa per la qual finalment s’ha decantat, ja que serà un recinte municipal.

El ple municipal ja ha donat llum verda al projecte, que està pendent de licitació. Sanjuan va indicar que els tràmits s’emplenaran com més aviat millor perquè les obres es puguin iniciar de cara a poder obrir el recinte aquest mateix estiu. Val a recordar que Alfés, també a la comarca del Segrià, ja construex les seues.

Projecte per fer millores a les piscines de la Granja d’Escarp

Els serveis d’Enginyeria de la Diputació redactaran el projecte per reformar el recinte de les piscines municipals de la Granja d’Escarp. Així ho va explicar l’ajuntament, que va sol·licitar assistència a l’ens provincial per millorar aquest equipament. Una vegada redactat el projecte, el consistori preveu executar-lo en diferents etapes fins que les instal·lacions estiguin “adapatadas a la normativa i en condicions òptimes”, segons va afirmar l’ajuntament.

Etiquetes: 
Comparteix

També t'interessarà

Enquesta