Sunyer acull l'última interpretació del 'Concert de Cloenda' del XVIII Musiquem Lleida!

REDACCIÓ
Publicat: 
21-11-2023
Actualitzat: 21-11-2023 10:40
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Sunyer acull l'última interpretació del 'Concert de Cloenda' del XVIII Musiquem Lleida!
    Peu de foto: 
    Concert 'De la veu al cor' interpretat a l'Auditori Enric Granados de Lleida el passat 8 d'octubre per la Coral Shalom. Foto: Alejandro López, DeFoto.

La XVIII edició del Festival Internacional Musiquem Lleidaté prevista per aquest diumenge a les 18 hores la darrera interpretació del ‘Concert de Cloenda. De la veu al cor’, una actuació que tindrà lloc a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Sunyer.
 
El concert, sota la direcció d’Albert Cabero Olaya, anirà a càrrec de la Coral Shalom, Enric Prió al piano i Montserrat Seró com a solista vocal, que interpretaran obres de compositors i cantautors catalans com Toldrà, Mompou, Montsalvatge o Raimon. Es tracta d’una selecció d’obres de compositors i cantautors catalans inicialment pensades per a veu acompanyada que en aquesta ocasió la Coral Shalom ha volgut oferir adaptades per a cor, és a dir, portant una sola veu a moltes veus. Cal recordar que Tàrrega acollia el diumenge 5 de novembre una altra interpretació del  ‘Concert de Cloenda. De la veu al cor’ després de la seva estrena a l’Auditori Enric Granados de Lleida el passat 8 d’octubre.
 
Aquests concerts s’emmarquen en la XVIII edició del Festival Internacional Musiquem Lleida, que va disposar els seus actes centrals entre el 6 i el  8 d’octubre passats als carrers de la capital del Segrià. Enguany el Musiquem ha celebrat dues efemèrides especials: d’una banda, el certamen assoleix la seva majoria d’edat. De l’altra, la Coral Shalom, entitat organitzadora de l’esdeveniment, celebra el seu 50è aniversari.

Musiquem Lleida 2023
Comparteix

També t'interessarà