Suspès definitivament el setzè cicle Segrià Corals

ACN
Publicat: 
15-08-2020
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Suspès definitivament el setzè cicle Segrià Corals

Com cada any, aquest 2020, des de l’Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià, conjuntament amb els ajuntaments de la comarca, estava previst dur-se a terme el cicle de cant coral Segrià Corals 2020, que enguany havia de celebrar la 16a edició amb 13 concerts. Malgrat que el calendari d'actuacions estava tancat des de fa mesos i s'ha intentat adaptar a les circumstàncies actuals, finalment la crisi sanitària ha obligat a suspendre definitivament la programació.

Al llarg d’aquest mesos, les entitats adherides al projecte no han pogut iniciar els assajos i la seva activitat ha estat totalment paralitzada. Els directors i directores de les agrupacions han manifestat la impossibilitat de reprendre els assajos fins que les condicions de seguretat siguin les òptimes. El Segrià Corals 2020 havia d'inaugurar-se a l'abril i, donada la impossibilitat de fer-ho per l'estat d'alarma, es va posposar fins a la tardor. Però finalment, recollint el neguit que han expressat les entitats de la comarca i amb la voluntat de ser fidels a les seves necessitats, el Consell Comarcal ha decidit anul·lar també els concerts que estaven programats a la tardor.

El Segrià Corals és el projecte cultural més veterà de l'àrea de Cultura del Segrià i un dels que té més participació. En les edicions anteriors, ha mobilitzat unes 2.000 persones de món coral. D'altra banda, cal recordar que el programa cultural que sí s'ha pogut tirar endavant aquest estiu des de l'àrea, amb molt esforç i complint amb totes les mesures de prevenció de Covid-19, és el de Cobles a la Fresca, una adaptació de les Sardanes a la Fresca. Cobles a la Fresca va començar l'1 d'agost i aquest cap de setmana farà parada a Almenar.

Comparteix

També t'interessarà