Suspès el concert de Manel a les Festes de la Tardor de Lleida per un positiu a l'entorn de la banda

ACN
Publicat: 
24-09-2020
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Suspès el concert de Manel a les Festes de la Tardor de Lleida per un positiu a l'entorn de la banda
  • Suspès el concert de Manel a les Festes de la Tardor de Lleida per un positiu a l'entorn de la banda

El concert de Manel previst per a aquest diumenge 27 de setembre als Camps Elisis de Lleida, emmarcat en les Festes de Tardor, se suspèn a causa d’un positiu en Covid-19 a l’entorn de la banda que obliga que tot l’equip guardi la preceptiva quarantena, segons informa Fina Estampa Produccions, l’oficina de management i contractació del grup.

Tot i que l’Ajuntament de Lleida i Fina Estampa Produccions treballen ja per trobar una nova data, es tornarà l’import íntegre de totes les entrades adquirides per a l’actuació d’aquest diumenge. En un termini de 48 hores, tots els compradors rebran el reintegrament a la seva targeta i/o al compte corrent associat. Si passat aquest temps, no l’han rebut o han tingut qualsevol incidència, es poden dirigir a: info@cooncert.com

Renaldo & Clara prendran el relleu

Renaldo & Clara prendran el relleu i actuaran aquest diumenge, 27 de setembre, a les 21 h, als Camps Elisis en lloc de Manel. El grup lleidatà de música, liderat per la compositora i cantant Clara Viñals, descobrirà al públic de Lleida el seu nou treball després de tres anys de silenci musical. "La finestra" és el primer tema del proper àlbum, previst per a aquesta tardor, que, sota el títol “L’amor fa calor” (Hidden Track Records, 2020), serà un compendi de nou temes inèdits.

Renaldo & Clara inicien la seva trajectòria l'any 2009, amb referències al pop més minimalista, al folk britànic dels 70 i també del Donosti Sound, i sorprenen amb unes cançons subtils però carregades de detalls.

L’entrada serà gratuïta amb reserva prèvia. Aforament limitat.

Comparteix

També t'interessarà