Tall de serveis electrònics a la seu de la Paeria de Lleida aquest cap de setmana

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
05-04-2024
Actualitzat: 05-04-2024 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Tall de serveis electrònics a la seu de la Paeria de Lleida aquest cap de setmana
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

Durant aquest cap de setmana, la seu electrònica de l’Ajuntament de Lleida experimentarà una interrupció en els seus serveis a causa d'un tall en el servei proporcionat pel consorci Administració Oberta de Catalunya. Aquest tall afectarà diverses funcions de tramitació electrònica que són essencials per a la Paeria i altres entitats locals.

Els serveis que es veuran afectats inclouen la tramitació en línia, la factura electrònica, el registre públic de contractes, el perfil del contractant, el tauler d’edictes, el portal de transparència, les notificacions electròniques, el registre unificat i els serveis d’identitat i certificació electrònica, entre altres.

La incidència està programada per començar a les 17:00 hores de divendres, 5 d’abril, i es preveu que duri fins a les 07:00 hores de dilluns, 8 d’abril. En resposta a aquesta situació, el Consorci AOC ha anunciat que automàticament s'afegiran quatre dies naturals al període d’accés per a totes les notificacions electròniques enviades a través de l'e-Notum.

Aquest tall de servei és el resultat del trasllat del centre de processament de dades (CPD) del Consorci AOC, amb l'objectiu de migrar la seva infraestructura a la núvol per millorar-ne la capacitat i la seguretat.

Comparteix

També t'interessarà