Taller "Del cosit a la paraula" a la Panera

REDACCIÓ
Publicat: 
26-06-2020
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Taller "Del cosit a la paraula" a la Panera

El taller "Del cosit a la paraula" en el marc de la programació del Projecte Javelina, i amb la col·laboració de Grup de Salut Comunitària de Lleida, és durà a terme mitjançant la plataforma Eteams.

El taller tindrà lloc al Centre d'Art la Panera durant els dies 8, 15 i 22 de juliol de 16:00 a 19:00 hores

La proposta del taller és manifestar, a partir del cosit i el brodat, el nostre malestar, expressar de manera creativa les nostres queixes puntada a puntada, denunciar a partir del sargit, amb l’objectiu de construir una publicació conjunta tèxtil elaborada amb els pedaços de teles brodats dels participants.

Sandra March (la Seu d’Urgell, 1974)

L’objectiu de l’obra de Sandra March és fer universals les històries quotidianes, i convertir els petits gestos i les accions més comunes en protesta i denúncia social. Treballa a partir de projectes artístics multidisciplinaris, que es concreten en instal·lacions, accions i publicacions, amb el cos, la biografia i el gènere com a fils conductors i emprant els formats populars per introduir l’art en altres contextos que no són els tradicionals.
Llicenciada en belles arts i filosofia, i diplomada en magisteri per la Universitat de Barcelona, el seu treball s’ha exhibit a museus principalment d’Europa i els Estats Units. Ha viscut a Miami i a París, i actualment resideix a Barcelona.

Comparteix

També t'interessarà