Tanca l’Institut del Son de Lleida després de dos anys d’investigació i diagnòstics

REDACCIÓ
20-07-2018
  • Tanca l’Institut del Son de Lleida després de dos anys d’investigació i diagnòstics
  • Tanca l’Institut del Son de Lleida després de dos anys d’investigació i diagnòstics

L’únic centre de Lleida especialitzat en la medicina del son, l’Institut del Son de Lleida, ha abaixat la persiana després de treballar durant més de dos anys en la investigació i el diagnòstic de trastorns relacionats amb aquest camp.

Aquest centre, impulsat pel doctor Eduard Estivill (autor de llibres com Nen, a dormir!) i la lleidatana Núria Roure, ja anunciava ahir a la pàgina web el traspàs del local, situat al número 28 del carrer Magí Morera.

Des que es va inaugurar l’abril del 2016, l’institut oferia tractaments d’insomni infantil i adult, tractaments contra els roncs i apnea del son, així com un programa per a treballadors a torns o nocturns i un tractament de gestió de l’estrès. Entre les proves de diagnòstic tenien com a principal producte un examen per avaluar el son, que consistia a passar una nit al centre. Ara es posa a la venda el local de 214 metres quadrats amb part del mobiliari i els aparells mèdics.

L’Institut del Son va obrir les portes després de detectar que el 30 per cent de la població té insomni o algun problema relacionat amb el descans, ja sigui ocasional o crònic, amb els problemes de salut que aquest fet comporta.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next