Tancament i retorn de les targetes de les beques de menjador

REDACCIÓ
27-07-2020
  • El Pla d'Urgell ja té les targetes moneder que repartirà a 520 escolars amb ajuts de menjador
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu

El Consell Comarcal del Segrià informa a les famílies beneficiàries d'ajuts individuals de menjador per al curs 2019/20 que, segons les instruccions del departament d'Educació de la Generalitat, han de gastar el saldo de les targetes moneder amb les quals han rebut l'ajut abans del 31 de juliol i han de retornar les targetes als centres educatius durant el mes de setembre a partir de l’inici del nou curs escolar.

Les targetes moneder van ser facilitades pels Departaments d’Educació i de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat com a mesura urgent per respondre a l’impacte econòmic de la COVID-19, i el Consell Comarcal del Segrià les va distribuir a cada ajuntament per a què les repartís a cada infant beneficiari, 4.875 a la comarca. Es tracta d'una targeta de prepagament que es pot utilitzar a qualsevol establiment d'alimentació amb datàfon i s'han anat recarregant amb els diners corresponents a l'ajuda pels àpats de cada dia lectiu en què els centres educatius han estat tancats, des del dia 13 de març de 2020.

Finalitzat el curs escolar les targetes moneder deixen d’estar vinculades als ajuts individuals de menjador, sense perjudici que es puguin vincular a altres ajuts o finalitats fins al 31 de desembre, data de caducitat de les targetes. Per això cal que les persones que les tenen, les conservin en bon estat i les retornin durant el mes de setembre al centre educatiu on estigui escolaritzat l'infant beneficiari de l'ajut

Comparteix

També t'interessarà