Tàrrega recupera el festival musical Paupaterres

REDACCIÓ
14-06-2021
  • Tàrrega recupera el festival musical Paupaterres

Tàrrega recuperarà aquest estiu un altre dels seus esdeveniments culturals i festius més emblemàtics: el Paupaterres. El Festival Musical d’Estiu de Ponent torna al calendari després de la cancel·lació de l’any passat a causa de la pandèmiaSerà la 23a edició i se celebrarà els dies 8, 9 i 10 de juliol al Càmping Municipal. El recinte s’adaptarà als protocols de seguretat sanitària, l’aforament serà limitat, els espectadors romandran asseguts i caldrà fer reserva prèvia. Enguany comptarà amb les actuacions de Els Amics de les Arts, Doctor Prats i Roba Estesa com a caps de cartell, així com La Fúmiga, Bredda, La Terrasseta de Preixens, El Pony Pisador i El Pot Petit.

L’Associació Paupaterres i la Regidoria de Cultura, organitzadors del festival, treballen en una distribució de l’espai per zones, cadires i taules a partir de les directrius del Procicat. En adquirir les localitats (10 euros), el públic reservarà una taula de 4 o 6 persones o una cadira individual. Per primera vegada, l’entrada serà de pagament per a tothom si bé amb preu assequible, mantenint els valors fonamentals del festival: una cultura musical sense barreres i a l'abast de tothom.

Plantejat també com un aparador lúdic i gastronòmic, el Paupaterres completarà l’oferta amb parades d’artesania i food-trucks. L’esdeveniment forma part de la Xarxa de Festivals Musicals de Catalunya (Xàfec) i compta amb suport de Diputació de Lleida i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La represa del Paupaterres és un altre símptoma de la recuperació cultural que experimenta de mica en mica la capital de l’Urgell. El festival contribueix així a revitalitzar l’escena musical del país i donar oxigen a les formacions que han hagut d’aturar la seva activitat durant més d’un any.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?