Tasques de pavimentació a l’avinguda Indústria aquest cap de setmana

REDACCIÓ / Pau Vilaró
Publicat: 
13-04-2024
Actualitzat: 13-04-2024 16:35
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Tasques de pavimentació a l’avinguda Indústria aquest cap de setmana
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

Des d’avui fins a dimecres vinent es realitzaran tasques de pavimentació al tram entre els carrers Llorenç Agustí Claveria i Enginyer Pablo Agustín, al polígon industrial El Segre, amb la conseqüent restricció del pas de vehicles a dos carrils


Avui han començat les tasques de pavimentació a l’avinguda Indústria del polígon industrial El Segre, concretament en el tram entre els carrers Llorenç Agustí Claveria i Enginyer Pablo Agustín (a l’altura del dipòsit municipal de vehicles).

Aquesta actuació implicarà restriccions al trànsit per permetre la col·locació del nou paviment. Així, des d’avui fins al dimecres que ve, 17 d’abril, el pas de vehicles estarà restringit a un únic carril per sentit en aquesta avinguda, que connecta el polígon amb la resta de la ciutat a través del Pont de Pardinyes.

Aquestes obres formen part de la segona fase de la remodelació de l’avinguda Indústria, la qual se centra en l’ampliació de la vorera dels nombres parells d’aquesta via. Aquesta fase complementa la primera ja completada a l’altra banda, on també es va habilitar un carril bici.

Aquesta intervenció està integrada en el projecte de Transformació sostenible i digital del transport a Lleida, dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, finançat pel Fons Next Generation de la Unió 

Comparteix

També t'interessarà