Taules estellades al passeig sobre les vies

S.E.
13-08-2019
  • Taules estellades al passeig sobre les vies
  • Taules estellades al passeig sobre les vies
  • Taules estellades al passeig sobre les vies

Gairebé una dècada després de l’estrena del passeig que cobreix les vies entre Balàfia i Pardinyes, el paviment de fusta que envolta les fonts es troba bastant deteriorat. A simple vista s’aprecien força taulons estellats i trencats, així com alguns d’aixecats o enfonsats, situació que pot provocar ensopegades en una zona que sol estar molt freqüentada.

De fet, aquest deteriorament ha motivat que en tres punts diferents les taules, a causa del seu mal estat, o la falta de manteniment, hagin estat cobertes amb planxes de plàstic, cinc en total, que estan cargolades a terra. Es poden veure també diverses taules noves. Els bancs de fusta també estan atrotinats, aparentment per falta de manteniment, i a la zona enllosada algunes rajoles s’han desnivellat, la qual cosa també pot causar caigudes.

La Paeria va inaugurar el reivindicat cobriment de les vies el juny del 2010, de manera que des d’aleshores es pot anar caminant des de la plaça Europa fins a Comtes d’Urgell per un passeig que va enterrar definitivament la cicatriu que formaven les vies del tren entre Balàfia i Pardinyes.

L’ajuntament va adequar un gran parc de 65.000 metres quadrats amb làmines d’aigua, pèrgoles que fan ombra, arbres, bancs i parterres. Anteriorment, el 1980, ja va ser cobert el tram entre la plaça Europa i Corts Catalanes, però amb una simple llosa i terra, i després va ser remodelat perquè tingués continuïtat estètica amb el nou passeig.

Ara només queden les vies descobertes del tram entre Comtes d’Urgell i l’estació.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que és adequat que els nens i nenes facin activitats extraescolars aquest curs?