Teresa Macià, nova delegada de TV3 a Lleida

ACN
03-09-2021
  • Teresa Macià, nova delegada de TV3 a Lleida

Teresa Macià (1974) és la nova delegada de TV3 a Lleida, segons ha informat la cadena aquest divendres. La periodista lleidatana substitueix Carolina Gili, que ha estat al capdavant de la delegació durant gairebé 20 anys. L'acompanyarà Oriol Vidal, també periodista de la delegació de Ponent de la televisió pública i que renova com a subdelegat després de 8 anys. Teresa Macià va començar a treballar a TV3 el 2004 i ha fet tota la seva trajectòria en aquesta demarcació; anteriorment havia treballat a RNE, Onda Cero i Segre Ràdio, també a Lleida. En aquest temps ha rebut dos premis Mila de periodisme per a la igualtat de Gènere, que atorga l'Ajuntament de Lleida.

Els dos guardons van ser pel reportatge emès l'any 2014 'Els joves i la influència de la cultura audiovisual sexista', amb Josep Carnicé, i l'altre, concedit l'any passat, pel reportatge “Pioneres del bàsquet femení a Tàrrega”, amb Josep Segon.

Llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB, Oriol Vidal Aixalà treballa a TV3 des del 2002 i també ha fet tota la seva carrera professional a la delegació de Lleida, primer com a ENG i, des de l’abril del 2018, com a subdelegat.

Pel que fa a la delegada sortint, Carolina Gili Frances, va començar a treballar a TV3 l’any 1995, al programa 'Catalunya avui'. Més tard, es va traslladar a la delegació de Lleida per presentar el 'TN comarques' i va ser la cara visible d’aquest informatiu a les comarques de Ponent fins al 2017. L’any 2002, va ser nomenada delegada de TV3 a Lleida, en substitució de Ramon Mesull, fins aquest 2021.
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

S'hauria d'ampliar l'edat mínima per consumir alcohol?