Territori denunciarà pintades de protesta en carreteres de Lleida

M. CODINAS
11-12-2019
  • Territori denunciarà pintades de protesta en carreteres de Lleida

El Servei Territorial de Carreteres de Lleida, que depèn del departament de Territori i Sostenibilitat, denunciarà un antic empleat del parc de conservació de carreteres de Ponts a l’atribuir-li accions que “amenacen la seguretat viària”. Es tracta d’una protesta que l’extreballador va iniciar el mes de maig, quan va finalitzar el seu contracte, sota el nom Carreteres en lluita amb l’objectiu de recuperar la seua ocupació i denunciar el model de “privatització” de les carreteres amb l’externalització de serveis així com les retallades i la precarietat de les infraestructures.

“Stop privatització”, “Tram sense conservació per manca de personal” o “Prou mentides” són alguns dels missatges que ha pintat a la calçada, cartells, rotondes o parets. Territori considera que aquestes accions dificulten la visibilitat dels senyals de circulació i deterioren els elements de la via.

L’extreballador, per la seua part, lamenta que eliminin i destrueixin els seus missatges de protesta i, en canvi, deixin els de contingut polític.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Seguiries estrictament les restriccions d'un nou confinament?