Tertúlia literària amb Ramon Usall a la Biblioteca pública de Lleida

REDACCIÓ
Publicat: 
15-11-2022
Actualitzat: 15-11-2022 10:25
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Tertúlia literària amb Ramon Usall a la Biblioteca pública de Lleida
    Peu de foto: 
    Generalitat de Catalunya

El dilluns dia 21 de novembre a les 18:30 h, a la sala d'actes de la biblioteca pública de Lleida conversarem amb l'historiador, professor i escriptor, Ramon Usall, en el marc del cicle "Els 10 de...Tertúlies literàries amb escriptors lleidatans". 

Usall, explicarà la seva obra i les deu lectures que formen part de la seva biografia lectora. La conversa, com és habitual, serà conduïda per la periodista Anna Sàez. En la jornada, és comptarà també amb la interpretació a la llengua de signes catalana a càrrec de Deixa'ns signar.

L'activitat serà sense inscripció prèvia però amb aforament limitat. També és retransmetrà la sessió en directe pel canal de YouTube de la biblioteca, CanalBibLleida, on quedarà gravada per tots els qui no puguin visualitzar-la en directe.

 "Els 10 de...Tertúlies literàries amb escriptors lleidatans"

A la Biblioteca Pública de Lleida els autors locals són els protagonistes.

“Els 10 de… Tertúlies literàries amb escriptors lleidatans” consisteix en una sèrie de trobades mensuals de petit format en els quals diversos autors locals presentaran i comentaran la seva obra i oferiran les seves 10 recomanacions literàries imprescindibles als assistents.

Les sessions tenen l’objectiu de donar veu i difondre l’obra dels autors locals i de promoure la lectura i els fons de la Biblioteca, de manera que els assistents puguin endur-se en préstec algunes de les obres comentades.

Aquest cicle estarà coordinat i conduït per la periodista Anna Sáez, que establirà diàleg amb l’autor sobre la seva obra i moderarà el torn de preguntes, de manera que es fomenti la tertúlia entre els autors i els lectors.

Les trobades es duen a terme sempre a la Sala d'actes de la biblioteca pública de Lleida.

Els usuaris podran conèixer l’obra dels escriptors lleidatans, i també a endur-se en préstec les recomanacions literàries que es poden trobar de forma permanent en un expositor a la Sala d’adults a l’apartat “Biblioteca dels escriptors lleidatans”

També poden consultar les guies de lectura de cada sessió a l'apartat Col·lecció digital - guies de lectura de la seva pàgina web, i recuperar algunes de les sessions a través del seu canal de YouTube.

Les sessions compten amb interpretació a la llengua de signes catalana a càrrec de Deixa'ns signar.

Calendari de sessions hivern 2022:

  • Dilluns 21 de novembre, 18:00 h: Els 10 de Ramon Usall. Retransmissió en directe a través del Canal de Youtube de la biblioteca.
  • Dilluns 19 de desembre, 18:00 h: Els 10 d'Alexandra Cuadrat. Retransmissió en directe a través del Canal de Youtube de la biblioteca. 
Comparteix

També t'interessarà