Torna el Cicle Baldufa a les Borges amb una obra de teatre inclusiva per a famílies

REDACCIÓ
Publicat: 
19-03-2022
Actualitzat: 19-03-2022 1:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Torna el Cicle Baldufa a les Borges amb una obra de teatre inclusiva per a famílies

Les Borges acollirà aquest dissabte, 19 de març, la representació teatral ‘Genèrics’, una obra per a infants i famílies sobre la igualtat de gènere que tindrà lloc al Pavelló de l’Oli a les 18 hores, en el marc del cicle Baldufa, que enguany compleix set edicions a la capital garriguenca.

L’obra, a càrrec de la companyia Pantomima, està formada per dos contes de 45 minuts de durada que tenen una temàtica inclusiva. D’una banda, es representarà ‘La ventafocs que no volia menjar perdius’, un conte modern i de tall realista, que reinventa el clàssic conte de la Ventafocs i dona a conèixer la història d’unes dones que un dia descobreixen que la seva vida no és el conte de fades que s’havien cregut. D’altra banda, tindrà lloc la representació del conte ‘La meitat d’en Jan’, una narració que endinsa l’espectador a la vida del Jan, un jove que tot sovint és qüestionat per fer coses que la societat considera que són de noia.

D’aquesta manera, totes dues històries conviden a reflexionar sobre els estereotips de gènere a través de relats actuals que reivindiquen la llibertat, l'autonomia i la valentia des d'un aspecte educatiu. L’entrada a la representació té un cost de 2 euros i es pot reservar a través del web de Cultura del consistori borgenc,culturaborgesblanques.cat.

Les Borges celebra el Dia Mundial de la Poesia

Igualment, per aquest dilluns, 21 de març, la capital de les Garrigues prepara un seguit d’activitats per commemorar el Dia Mundial de la Poesia, en què tindrà lloc la lectura de diversos poemes des de la Sala Maria Lois de la Biblioteca Marquès d’Olivart. L’activitat tindrà lloc a les 19 hores, i també servirà per presentar el llibre ‘La mirada híbrida’, de Maite Mateos, que anirà a càrrec del poeta i prologuista del llibre Jesús M. Villafranca.

Comparteix

També t'interessarà