Torna el "Gaudim a la plaça" a Balàfia, una jornada de lleure i aprenentatge per a tota la família

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
24-04-2024
Actualitzat: 24-04-2024 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Torna el "Gaudim a la plaça" a Balàfia, una jornada de lleure i aprenentatge per a tota la família
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

La VI edició de l'esdeveniment "Gaudim a la plaça" tindrà lloc aquest divendres 26 d'abril, de 16.30 a 19 h, a la plaça Maria Aurèlia Capmany, al costat del Centre Cívic del barri de Balàfia. La jornada ofereix una varietat d'activitats obertes a infants, adolescents i les seves famílies, brindant espais d'oci, aprenentatge i socialització.

Organitzada per la comissió escolar i del entorn del barri, en col·laboració amb diverses entitats locals, l'esdeveniment busca fomentar l'intercanvi d'experiències i enfortir els llaços comunitaris entre els agents socials i professionals que actuen a la zona. Aquesta iniciativa comunitària, lúdica i educativa forma part del Pla Educatiu d’Entorn de Lleida, una proposta innovadora que aborda les necessitats educatives dels infants i joves de la societat, amb especial atenció als sectors més desfavorits.

Les Comissions d'Escola-Entorn constitueixen un espai de trobada i treball entre diverses institucions i entitats dels barris de Lleida, amb l'objectiu de proposar i dur a terme accions comunitàries, lúdiques i educatives en col·laboració amb la població infantil, juvenil i les seves famílies.

Comparteix

També t'interessarà