Torna la Setmana de la sostenibilitat de la UdL amb Maria del Mar Bonet en concert

REDACCIÓ
08-04-2021
  • Torna la Setmana de la sostenibilitat de la UdL amb Maria del Mar Bonet en concert

Maria del Mar Bonet donarà, el proper 16 d'abril a les set de la tarda, el tret de sortida de la 10a Setmana de la sostenibilitat i la salut de la Universitat de Lleida (UdL) que l'abril de l'any passat no va poder celebrar-se a causa de les restriccions per la COVID-19.

La cantautora mallorquina, doctora honoris causa de la UdL, i el compositor, productor i músic valencià, Borja Penalba, oferiran un concert que havia de celebrar-se a la zona verda interna del campus 1 d'octubre (Cappont), però que es trasllada a l'Auditori del Centre de cultures i cooperació transfronterera del mateix campus, a causa de les previsions meteorològiques. Només s'hi podrà accedir prèvia reserva d'entrades -fins al 15 d'abril al correu sostenibilitat@udl.cat. A més d'aplicar-se les mesures de seguretat que estiguin vigents, l'actuació se sonoritzà i il·luminarà amb energia neta a càrrec Intiam Rual i la Fundació Terra.

La Setmana de la sostenibilitat i la salut, que s'allarga fins el dia 22, està dedicada en aquesta edició a l'emergència climàtica. Organitzada per la Comissió de medi ambient de la UdL, a més l'actuació de Maria del Mar Bonet Bonet i Borja Penalba, inclou diferents activitats en format virtual amb professorat de la UdL i professionals i experts de de les temàtiques que s'aborden.

Tindran lloc conferències sobre els perills dels plàstics al mar, els efectes del canvi climàtic en la salut de les persones, l'adequació de les instal·lacions de la UdL davant l'emergència climàtica, així com un debat al voltant de què es pot fer davant aquesta situació.

Entre les persones participants estan Quim Abadia (del club esportiu Artquàtic), Fina Ambatlle (membre de l’equip tècnic del Consell assessor per al desenvolupament sostenible de la Generalitat de Catalunya), Jordi Cipriano (d'Extinction Rebellion), Delfí Sanuy (professor de la UdL i membre  del Grup d’experts en canvi climàtic a Catalunya), i integrants del grup de recerca de l'Escola Politècnica Superior de la UdL, Sustainable Energy, Machinery and Buildings.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta