Torna la Setmana Musical de L’Intèrpret

REDACCIÓ
03-02-2020
  •  Torna la Setmana Musical de L’Intèrpret
  •  Torna la Setmana Musical de L’Intèrpret

Durant aquests dies L'Intèrpret canvia les classes ordinàries per més de 50 tallers diferents que faran apropar, familiaritzar i aprendre a l'alumnat sobre el moment de pujar a un escenari per a compartir la música. Un dels principals objectius del músic és compartir la música i això passa, majoritàriament en un escenari. Pot ser una sala de concerts, una aula de l’escola, una examen o davant els amics o la família. Sigui com sigui, aquell moment cal aprendre a gestionar-lo tant físicament com emocionalment. Durant la Setmana Musical "Música i Escena" hi reflexionarem i intentarem donar als alumnes eines per a que ho millorin.

  • Dilluns 3 febrer, 20.00 h - Projecció-comentari del documental: “Glenn Gould”. 
  • Dimarts 4 febrer, 20.00 h - Xerrada: “I a part d’estudiar, què més puc fer? Gestió de la por escènica”, a càrrec d’Antoni Tolmos.
  • Dimecres 5 febrer, 20.00 h - Taller: “L’expressió escènica per a músics”, a càrrec de l’actor i director escènic Jorge Afranchino.
  • Dijous 6 febrer , 20.00 h- Jam session: “Música express”. L’escenari en primera persona.
  • Divendres 7 febrer - De 19.00 a 20.00 h - Concert del l’alumnat de música de cambra de grau professional.
  • Divendres 7 febrer - De 20.00 a 22.00 h Projecció-comentari de la pel·lícula: “El concierto”.

INICIATIVA PIONERA

L’Intèrpret va crear la Setmana Musical al seu primer any d’existència, el curs 1997/98, esdevenint així un referent que altres centres han seguit posteriorment.

VISIÓ PEDAGÒGICA

Sense sacrificar el caràcter més lúdic que comporta el que hom coneix com a una setmana cultural, L’Intèrpret sempre ha apostat perque aquesta activitat sigui enriquidora i formadora per a tothom, tant els alumnes com les famílies i públic en general. Així doncs cada any s’ha centrat en aspectes concrets relacionats amb la música i la pedagogia. En són un exemple: “Les dones en la música”, “La contaminació acústica”, “L’òpera”, “Aprenent a aprendre”, “Les noves tecnologies aplicades a la música”, “El barroc musical” o ”La indústria de la música” entre d'altres.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next