Tornen els Pets a Lleida amb “1963”

REDACCIÓ
Publicat: 
15-03-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Tornen els Pets a Lleida amb “1963”
    Peu de foto: 
    Auditori Enric Granados

Tornen els Pets amb “1963” (RGB Suports, 2022) a Lleida amb el seu 13è disc, arrabassador, dolç i descarat, que podrem gaudir el divendres 31 de març a partir de les 20:30 h a l'Auditori Municipal Enric Granados

"1963" és un nou treball sobri i detallista, ple de melodies enganxoses que embolcallen històries amb ànima. Són dotze cançons que demanen ser escoltades amb calma, emmirallades en els clàssics de la new wave britànica però al mateix temps amb una voluntat trencadora i contemporània.

Un cant adult a la vida, una reivindicació al pòsit que donen els anys viscuts. En temps de plaers immediats, aquest disc és una aposta honesta als petits detalls que només es poden copsar amb calma i bons aliments. “1963” (RGB Suports, 2022) també és una efemèride que defineix el contingut del disc: és l’any zero dels tres components del grup i al mateix temps el punt de partida del gènere que practiquen des dels seus inicis, un pop de guitarres amb melodies enganxoses com caramels de cafè amb llet.

En aquest nou disc, queda clar que el trio tarragoní no s’ha deixat amanyagar pels premis i guardons dels darrers temps i que ha decidit teixir un antídot sonor a la grisor de la pandèmia, un al·legat musical a les ganes de viure i als bons temps que de segur han de venir.

Comparteix

També t'interessarà