Tornen les Caragolades Solidàries de la Fecoll a Borges

REDACCIÓ
23-01-2022
  • Tornen les Caragolades Solidàries de la Fecoll a Borges
  • Tornen les Caragolades Solidàries de la Fecoll a Borges

Seixanta quilos de caragols són els que ha repartit aquest dissabte la Federació de Colles de l'Aplec del Caragoll de Lleida (Fecoll), en la represa de les caragolades solidàries, després de dos anys d'aturada per la pandèmia.

Els tastets, al preu de 3 euros, s'han servit aquest dissabte 22 de gener, al passeig del Terrall i coincidint amb la 59a edició de la Fira de l'Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues, que se celebra del 21 al 23 de gener a les Borges Blanques.

La recaptació d'aquesta iniciativa es destinarà a l'Associació Grup d'Esplai Apassomi i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de les Borges Blanques i de la Fira de l'Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues. 

Les caragolades populars formen part de l'estratègia #TerritoriAplec de la Fecoll, que celebra activitats arreu de la província per aprofitar els fluxos de visitants i, alhora, donar suport i dinamitzar altres esdeveniments i espais de les Terres de Lleida. En aquest cas impulsa el programa #AplecSolidari amb fins socials, promogut per les colles de la festa lleidatana i compta amb el suport de la Diputació de Lleida i el Patronat de Turisme de les Terres de Lleida "Ara Lleida"; Celler Raimat; Cooperativa El Soleràs; Caragols Almacelles; els forns lleidatans Bon Blat, Llaràs i M. Serra; Ilerda Serveis i Míster Plat Càtering.

Grup d'Esplai Apassomi

La recaptació de la caragolada es destinarà a subvencionar la inscripció a les activitats programades per l'esplai Apassomi durant el 2022, perquè el màxim de nens i nenes en situació de vulnerabilitat hi puguin participar, independentment dels recursos eonòmics de les seves famílies.

L'Associació Grup d'Esplai Apassomi és una entitat sense ànim de lucre de les Borges Blanques que es dedica a l'educació en el lleure dels infants i joves. Amb més 32 anys d'història, la seva missió és la d'aprofitar el temps d'oci com a moment educatiu; un temps en el qual els més petits i adolescents poden adquirir una sèrie de valors, actituds i hàbits que els ajudaran en la 'difícil tasca' de fer-se grans.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta