Tornen les Nits de Lluna Plena a la Seu Vella

REDACCIÓ
25-04-2021
  • Tornen les Nits de Lluna Plena a la Seu Vella

Les Nits de Lluna Plena al Claustre de la Seu Vella tornen aquest dimarts vinent amb una sessió de retrobament entre el cos, la ment i l’esperit. Montse Moreno, acompanyada de la música de Naghi Inyan, conduirà aquesta sessió de ioga que ha gaudit de molt seguiment entre el públic en altres edicions.

Amb aquestes activitats, el Consorci del Turó proposa una visita diferent, sensorial, una nova manera d’aproximar-se i compartir el patrimoni de tots en un espai tan suggeridor com és el claustre de la Seu Vella en les nits de lluna plena. En cada sessió s’inclou una activitat al voltant del teatre, la música, la poesia, la dansa i el cinema, entre altres.

L’horari de l’activitat del 27 d’abril és de 8 de la tarda a 10 de la nit, per poder començar l’activitat a dos quarts de 9 del vespre, essent el punt de trobada la recepció de la Seu Vella.

Per participar-hi, cal comprar les entrades, que tenen un preu de 2 euros, a través de la plataforma www.ticketara.com. La sessió té un aforament limitat per a 150 persones i es realitzarà seguint els protocols de seguretat del Procicat, essent obligatori l’ús de la mascareta.

Es recomana als assistents anar abrigat i portar cadascú la seva estora.

Les Nits de Lluna Plena al Claustre són una proposta que es va iniciar l’octubre de 2013 i s’ha convertit en una de les activitats permanents que organitza el Consorci del Turó de la Seu Vella, perquè sempre ha tingut molt bona resposta de públic. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta