Torrebesses celebra la inauguració del nou mural dedicat a Emili Pujol

REDACCIÓ
Publicat: 
27-08-2023
Actualitzat: 27-08-2023 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Torrebesses celebra la inauguració del nou mural dedicat a Emili Pujol
    Peu de foto: 
    Comunitat de Municipis del Segrià Sec

Torrebesses ha celebrat aquest divendres 25 d’agost la inauguració del nou mural d’homenatge al guitarrista i pedagog, Emili Pujol. Pujol va néixer a la Granadella però tenia on fort vincle amb Torrebesses, on estiuejava, i va trobar la seva font d'inspiració al Mas de Janet.

La intervenció artística es pot veure a la Plaça dels Pagesos de Torrebesses i és obra de l’equip de Pango i Co, format per l’arbequí Ivan Egea i Estitxu Julián. El mural destaca paraules d’Emili Pujol i ressalta la població i el paisatge del Segrià Sec, amb conreus i marges de pedra seca. La inauguració d’aqust divendres s’ha completat amb el concert del guitarrista Christopher Avilez dins el Garrigues Guitarfest.
L’acte ha comptat amb l’assistència de la delegada del Govern a Lleida, Montse Bergés, el subdelegat del Gobierno a Lleida, José Crespín; representants de la Diputació de Lleida, així com l’alcaldessa de la Granadella, Elena Llauradó.

Sobre la Comunitat de Municipis del Segrià Sec

La Comunitat de Municipis del Segrià Sec és un associació formada pels ajuntaments d’Almatret, Aspa, Llardecans, Maials, Sarroca de Lleida, Sunyer i Torrebesses. L’objectiu de la Comunitat és el foment i desenvolupament econòmic i social local, així com la promoció del turisme i el patrimoni cultural a la zona. Tot plegat, buscant la millora de la qualitat de vida de la ciutadania del territori.

Comparteix

També t'interessarà