Torrefarrera obre les piscines municipals el 3 de juliol

REDACCIÓ
30-06-2020
  • Torrefarrera obre les piscines municipals el 3 de juliol
  • Torrefarrera obre les piscines municipals el 3 de juliol

A partir d’aquest divendres, 3 de juliol, l’Ajuntament de Torrefarrera obre les piscines municipals. L’horari d’obertura serà d’11 a 20 hores i l’aforament es limita a un terç, que equival a 774 persones. Es podrà entrar lliurement mentre no s’arribi a aquest aforament màxim.

A partir de demà dimecres, 1 de juliol, es podran fer els abonaments exclusivament per via telemàtica a través de l’enllaç http://complex.torrefarrera.cat/, per evitar l’ús de monedes. A partir del dia 13 es podran fer els abonaments a les piscines, pagant exclusivament amb targeta. Per poder fer servir l’abonament cal validar-ho al recollir la polsera. Per la validació de la polsera és imprescindible l’aportació del DNI/NIE. La codificació de la polsera d’accés es podrà fer entre l’1 i 3 de juliol al Pavelló Municipal d’11 a 14 h i de 17 a 20 h, i a partir del 4 de juliol a la taquilla de les piscines en l’horari d’obertura. La venda de les entrades individuals queda suspesa temporalment a causa de la reducció de l’aforament i al nombre d’abonaments que es formalitzin.

Les noves mesures establertes pel Departament de Salut permeten obrir les piscines sempre que els usuaris es comprometin a seguir-les. Aquestes mesures són: respectar la distància mínima d’1,5 metres entre usuaris de diferents famílies; és obligatori atendre totes les instruccions escrites en els cartells, transmeses per megafonia o pel personal de les piscines; no es podran utilitzar les dutxes interiors, que romandran tancades; en cas d’arribar al límit de l’aforament, no es permetrà l’accés al recinte; es podrà prendre la temperatura als usuaris. El Complex Esportiu es reserva el dret d’admissió en cas d’incompliment de les normes de seguretat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que és adequat que els nens i nenes facin activitats extraescolars aquest curs?