Torrefarrera obre les piscines municipals el 3 de juliol

REDACCIÓ
Publicat: 
30-06-2020
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Torrefarrera obre les piscines municipals el 3 de juliol
  • Torrefarrera obre les piscines municipals el 3 de juliol

A partir d’aquest divendres, 3 de juliol, l’Ajuntament de Torrefarrera obre les piscines municipals. L’horari d’obertura serà d’11 a 20 hores i l’aforament es limita a un terç, que equival a 774 persones. Es podrà entrar lliurement mentre no s’arribi a aquest aforament màxim.

A partir de demà dimecres, 1 de juliol, es podran fer els abonaments exclusivament per via telemàtica a través de l’enllaç http://complex.torrefarrera.cat/, per evitar l’ús de monedes. A partir del dia 13 es podran fer els abonaments a les piscines, pagant exclusivament amb targeta. Per poder fer servir l’abonament cal validar-ho al recollir la polsera. Per la validació de la polsera és imprescindible l’aportació del DNI/NIE. La codificació de la polsera d’accés es podrà fer entre l’1 i 3 de juliol al Pavelló Municipal d’11 a 14 h i de 17 a 20 h, i a partir del 4 de juliol a la taquilla de les piscines en l’horari d’obertura. La venda de les entrades individuals queda suspesa temporalment a causa de la reducció de l’aforament i al nombre d’abonaments que es formalitzin.

Les noves mesures establertes pel Departament de Salut permeten obrir les piscines sempre que els usuaris es comprometin a seguir-les. Aquestes mesures són: respectar la distància mínima d’1,5 metres entre usuaris de diferents famílies; és obligatori atendre totes les instruccions escrites en els cartells, transmeses per megafonia o pel personal de les piscines; no es podran utilitzar les dutxes interiors, que romandran tancades; en cas d’arribar al límit de l’aforament, no es permetrà l’accés al recinte; es podrà prendre la temperatura als usuaris. El Complex Esportiu es reserva el dret d’admissió en cas d’incompliment de les normes de seguretat.

Comparteix

També t'interessarà