Torrefarrera ofereix espais coworking al Centre d’Empreses

REDACCIÓ
Publicat: 
20-03-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Torrefarrera ofereix espais coworking al Centre d’Empreses
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Torrefarerra

L’Ajuntament de Torrefarrera fa un nou pas per la promoció d’iniciatives emprenedores i la dinamització d’activitats econòmiques del territori, oferint un espai coworking per a emprenedors.

El CEI Torrefarrera, ubicat al parc empresarial, és un centre on s’allotja un viver d’empreses i ofereix altres serveis com el lloguer de sala de formació i reunions. A aquest catàleg de serveis s’afegeix ara l’oferta de tres llocs de coworking que s’han habilitat per tal que el municipi doni resposta a emprenedors, empresaris o comercials amb iniciatives i noves línies de negoci que requereixen aquesta metodologia de treball  i que  fins ara havien de desplaçar-se a Lleida per a disposar d’aquest servei.

D’aquesta manera, en paraules de l’alcalde Jordi Latorre, “l’Ajuntament reforça la sostenibilitat, l’equilibri rural-urbà i l’adaptació a les necessitats de l’activitat econòmica del municipi, entre d’altres”.

La ubicació a  la planta primera de l’actual CEI Torrefarrera, situat al Camí de les Comes núm. 5, de Torrefarrera, aporta  facilitat d’aparcament, optimització del temps i sinergies envers les empreses instal·lades tant al polígon com al viver d’empreses.

El servei comença d’una manera experimental i s’ofereix sense cost per als potencials usuaris.

Aquelles persones que en vulguin fer ús han d’emplenar el formulari de reserva que poden trobar a la pàgina de l’Ajuntament de Torrefarrera, en l’apartat de promoció econòmica, o clicant en aquest enllaç.

Comparteix

També t'interessarà