Torrefarrera posa en funcionament la nova piscina olímpica del Complex Esportiu Municipal

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
14-06-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Torrefarrera posa en funcionament la nova piscina olímpica del Complex Esportiu Municipal
    Peu de foto: 
    Piscines municipals de Torrefarrera ©Ajuntament de Torrefarrera

L'Ajuntament de Torrefarrera, inaugura avui a les 19h, la nova piscina olímpica de cloració salina al Complex Esportiu Municipal. Aquesta instal·lació, que compta amb unes dimensions de 25 x 12,5 metres i una profunditat que varia entre 1,5 i 2 metres, ha suposat una inversió de 378.000 €.

La nova piscina representa un avenç significatiu en les condicions per a la pràctica de la natació, destacant per un sistema de cloració salina que garanteix un control de la qualitat de l’aigua més ecològic, fet que satisfarà els usuaris més exigents. Aquesta és la tercera piscina del Complex Esportiu Municipal i està llesta per a l'inici de la temporada d’estiu, que comença aquest dissabte.

L'alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, subratlla que aquesta nova instal·lació permet ampliar les opcions familiars per a totes les edats, amb usos esportius i recreatius, gràcies a les diverses profunditats de les piscines. Amb aquesta nova incorporació, el Complex compta ara amb una superfície aquàtica total de més de 1.000 m², destinada a satisfer les necessitats dels diferents usuaris, des dels més petits fins als més grans, i des dels més relaxats fins als més esportistes.

La previsió per a aquest estiu és donar servei a uns 2.000 abonats, oferint un espai ideal per a l'esbarjo i l'esport per a tota la comunitat.

Comparteix

També t'interessarà