Tot a punt per celebrar la quarta edició de la Fira Borges Motor

REDACCIÓ
18-05-2021
  • Les Borges Blanques celebra la quarta fira del vehicle d’ocasió i maquinària agrícola
    Peu de foto: 
    Les Borges Blanques celebra la quarta fira del vehicle d’ocasió i maquinària agrícola
  • Les Borges Blanques celebra la quarta fira del vehicle d’ocasió i maquinària agrícola
  • Les Borges Blanques celebra la quarta fira del vehicle d’ocasió i maquinària agrícola

El diputat Eloi Bergós, acompanyat de l’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, i del propietari d’Ibsauto Ocasió, Antoni Ibáñez, han presentat aquest dimarts en roda de premsa la quarta edició de la Fira Borges Motor. Vehicles d’ocasió i maquinària agrícola, que se celebrarà als jardins del Terrall de les Borges Blanques entre els dies 21 i 23 de maig.

Segons ha explicat Enric Mir, la Fira es consolida com un certamen arrelat al municipi i a la comarca després d’un any d’aturada a causa de la pandèmia. Serà la primera que es faci amb format presencial des de l’inici de la pandèmia.

Per la seva banda, Antoni Ibáñez ha recordat que el sector està molt content de reprendre la fira després d’un any de no poder celebrar-la, i ha posat en valor el fet que Borges Motor té com a objectiu dinamitzar econòmicament el sector de l’automoció i la maquinària agrícola.

També s’ha recordat que en la darrera edició, la de l'any 2019, va generar un impacte econòmic per al territori de 900.000 € i s'hi van tancar més d'una cinquantena d'operacions. En aquest sentit, s’espera que en aquesta edició es reprengui, a poc a poc, l’activitat econòmica, tot i que sense arribar a les xifres de 2019.

L’espai d’exposició compta amb 3.000 metres quadrats amb més de 150 vehicles exposats, entre vehicles d'ocasió, tractors i diverses eines per treballar la terra i el camp. Hi haurà vuit expositors, un dels quals és de maquinària agrícola. En aquest sentit, Enric Mir ha destacat que es tracta d’una fira que genera molta expectació, perquè hi ha un públic fidel que demana que se celebri. A més, ha dit que, amb la col·locació d’un punt de recàrrega al municipi, el mercat del cotxe híbrid i elèctric pren una altra dimensió.

Degut a les mesures sanitàries, l’aforament a l’espai firal està limitat al 30%. Així, a les entrades es controlarà l'accés a través d’una app mòbil i els assistents es podran inscriure prèviament o a la mateixa Fira.

L’acte d’inauguració es farà el divendres, 21 de maig a les 17.00 hores, i anirà a càrrec de la pilot mollerussenca Ares Lahoz, la primera dona campiona d’autocros a l’Estat, que competeix contra homes i dones i que aquest any participarà al campionat europeu.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com penses que és la millor manera de fer front a les altes temperatures?