⏯️ Trasllat de dotze pacients de l'Hospital Comarcal del Pallars a l'Alberg de Tremp

ACN
07-12-2020
  • ⏯️ Trasllat de dotze pacients de l'Hospital Comarcal del Pallars a l'Alberg de Tremp
  • Pla general del trasllat de pacients de l'Hospital del Pallars a l'alberg de Tremp el 7 de desembre del 2020
  • Pla general d'una ambulància a l'alberg de Tremp on s'han traslladat pacients de l'Hospital Comarcal del Pallars

Quatre ambulàncies han traslladat aquest dilluns dotze pacients de l'àrea sociosanitària de l'Hospital Comarcal del Pallars a l'Alberg de Tremp per alliberar espais del centre sanitari. L'objectiu és poder atendre els pacients aguts de forma més satisfactòria en les properes onades de coronavirus, i separar els pacients del sociosanitari dels malalts de covid-19. L'alberg s'ha adaptat per poder acollir fins a 18 pacient que s'aniran traslladant de manera progressiva. Salut ha dit que es tracta d'una acció planificada des de fa temps i que no té cap connexió amb el brot de la residència de Tremp, que continua actiu amb 101 residents i 43 professionals positius, i que ja ha registrat 34 morts.
Salut assegura que des de l'agost estava preparant l'alberg, en col·laboració amb l'Ajuntament de Tremp i l'Agència Catalana de la Joventut, i en les últimes setmanes s'han fet treballs per adaptar-lo i poder-hi acollir les 18 places del sociosanitari.

Els treballs han consistit a adequar la planta baixa per ubicar-hi les habitacions dels pacients donat que a la primera planta on hi ha les habitacions era complicat i costós.

El director de l'alberg, Manel Muñoz, ha explicat que des de l'alberg s'encarregaran de servir l'esmorzar i el berenar als pacients i el dinar i sopar el traslladaran des de l'Hospital.

Pel que fa a la cura dels pacients s'ha traslladat un equip de metge, infermers i zeladors a l'alberg que fins a la primavera es preveu que funcioni com alberg-hospital.
 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?