Trenca l'ordre d'allunyament de l'exparella, agredeix un urbà i danya un cotxe patrulla a Lleida

REDACCIÓ
30-07-2021
  • Trenca l'ordre d'allunyament de l'exparella, agredeix un urbà i danya un cotxe patrulla a Lleida
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu

Aquest dijous, sobre les 19:20 hores, una patrulla de la Guàrdia Urbana va ser comissionada al carrer sant Martí en rebre avís d'una senyora, la qual informava que la seva ex parella té una ordre d’allunyament i es trobava a l’interior del seu pis. Un cop els agents van arribar al lloc, la dona els va manifestar que fou el seu fill menor d’edat qui va obrir l'home, deixant-lo passar quan aquest va trucar a la porta, mentre ella es trobava en una habitació del domicili.

La víctima, de 27 anys, va recriminar l'home quan va entrar al pis, li va demanar que marxés. En aquell moment. l'home es va posar nerviós i violent fins al punt de trencar el vidre d’una porta. La víctima, espantada, va agafar el seu fill i va marxar del domicili donant avís a la policia.

Els agents van escoltar la víctima i van demanar a l’individu que sortís del pis, negant-se reiteradament. Enlloc de sortir, l'home va agafar un dels agents, el va introduir a l’interior del pis i va tancar la porta, quedant-se a l’interior l’agressor i un agent. Va agredir a l’agent fins que el va poder reduir.

Un cop es va procedir a la detenció de N.M. de 31 anys, natural d’Ucraïna i veí de Lleida, aquest va ser traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova, causant danys al cotxe policial i mostrant molta agressivitat durant tot el procés de custòdia a dependències policials.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta