Tres premis més per a la companyia de teatre lleidatana InHabitants

A.S.C.
06-11-2019
  • Tres premis més per a la companyia de teatre lleidatana InHabitants

I més al sarró. L’èxit de Tempo, l’òpera prima de la jove companyia de teatre lleidatana InHabitants, no cessa i conquereix aquesta vegada tres nous premis a la segona edició del certamen de teatre José María Ortega de la Creu de Ronda, a Màlaga. I no es tracta d’un reconeixement qualsevol sinó que la companyia formada a l’Aula del Teatre es va endur els dos màxims guardons: al Millor Espectacle i l’Especial del Jurat. Així mateix, l’actor Oriol Vázquez es va alçar com el millor actor de repartiment.

Els premis, revelats dissabte després del pas pel concurs de les quatre companyies finalistes, d’un total de vint-i-dos que s’hi van presentar, se sumen així als tres rebuts al març en el VIII Certamen Nacional de Teatre Amateur d’Alhama (Múrcia), els cinc al maig al concurs amateur Isidoro Máiquez de Cartagena i el Premi Buero de Teatre Jove de Coca-cola de Catalunya a la categoria No Escolar el mateix mes. En tots, a més, van aconseguir el màxim guardó: el premi a Millor Espectacle.

InHabitants és una companyia creada fa poc més d’un any per estudiants del grau superior en Tècniques d’Actuació Teatral de l’Aula del Teatre de Lleida. L’obra, Tempo, tracta sobre set personatges de diferents èpoques atrapats en una mateixa sala en la qual hauran de descobrir per què hi són.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertada la nova limitació de les reunions socials a 6 persones?