Tres xefs amb estrelles Michelin en els 'show cooking' de la Fira de l'Oli

REDACCIÓ
12-01-2018
  • Tres xefs amb estrelles Michelin en els 'show cooking' de la Fira de l'Oli

Tres xefs distingits amb quatre estrelles Michelin protagonitzaran exhibicions culinàries en la 55a edició de la Fira de l’Oli que se celebrarà a les Borges Blanques els dies 19, 20 i 21 de gener.

Es tracta de Fran López, amb dos establiments que han rebut aquesta distinció; Xixo Castaño, del restaurant Malena de Gimenells, i Jeroni Castell del restaurant Les Moles d’Ulldecona, que faran servir oli d’oliva verge extra de les Garrigues en els show cooking que se celebraran cada tarda durant els tres dies de la fira.

Així ho va anunciar ahir l’alcalde de les Borges, Enric Mir, a la presentació del certamen al Parador del Roser de Lleida, en un acte que va reunir prop d’un centenar de persones. Els organitzadors van avançar que han assolit ja el 100% d’ocupació del recinte firal amb més de 160 estands.

Un total de 32 empreses ocuparan 37 d’aquests espais d’exposició en el Pavelló de l’Oli, mentre que 46 expositors n’ocuparan 52 al pavelló comercial. La carpa de productes de proximitat reunirà 16 firmes, i per altra banda, n’hi haurà 5 més fora del recinte i mig centenar de parades d’artesania i menjar ràpid.

D’altra banda, Eduard Estruch rebrà el Premi Cultura de l’Oli 2018 pels seus estudis sobre alimentació. Així mateix, La Fira de l’Oli s’agermanarà amb la Fira del Torró d’Agramunt.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta