Tret de sortida de la 6a Fira Borges Motor

REDACCIÓ
Publicat: 
06-05-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Tret de sortida de la 6a Fira Borges Motor
    Peu de foto: 
    Ajuntament de les Borges Blanques

L'Ajuntament de les Borges ha donat el tret de sortida aquest divendres al migdia a la 6a edició de la Fira Borges Motor, la fira dels vehicles d'ocasió i maquinària agrícola de la capital de les Garrigues. El certamen, que s’allargarà fins diumenge, compta amb un centenar de vehicles exposats en 3.000 metres quadrats, i ha comptat amb la visita del president de la Federació Catalana d'Automobilisme (FCA), Joan Ollé, durant la seva jornada inaugural.

Durant els tres dies del certamen, que enguany se celebra del 5 al 7 de maig, els visitants podran gaudir d'una exposició de vehicles i maquinària agrícola que ocuparà 3.000 metres quadrats. En total, hi ha un centenar de vehicles d'ocasió i maquinària agrícola a la venda, i la Fira comptarà amb cinc expositors, dels quals quatre són de les Borges i un és de l'Albi. D'aquests, 4 expositors han dut vehicles d'ocasió i 2 han portat maquinària agrícola.

La Fira Borges Motor és una oportunitat única per als amants del motor i la maquinària agrícola i és, a més a més, l’única fira del sector automobilístic del nostre país que es duu a terme en un entorn natural a l’aire lliure.

El Mercat de la Ganga, dissabte

La Fira coincideix aquest dissabte, 6 de maig, amb el 38è Mercat de la Ganga, una jornada d’ofertes i descomptes en la qual els i les comerciants del municipi muntaran parades al voltant de la plaça 1 d’Octubre i de les seves botigues, amb l’objectiu de dinamitzar comercialment el municipi.

La jornada, a càrrec de l’Agrupació de Comerciants de les Borges, també permet sortejar 200 euros entre totes les persones que  adquireixin algun producte a algun dels 45 comerços que integren l’entitat.

Comparteix

També t'interessarà