Tret de sortida a la programació de la Festa Major de la Seu d'Urgell

REDACCIÓ
Publicat: 
23-08-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Tret de sortida a la programació de la Festa Major de la Seu d'Urgell
    Peu de foto: 
    Ajuntament de la Seu d'Urgell

A partir d’aquest dilluns 22 d’agost, fins al pròxim dilluns 29, tindrà lloc a la ciutat una quinzena d’activitats del programa ‘Esport i Festa’ emmarcat en la Festa Major de la Seu d’Urgell 2022.

‘Esport i Festa’ ofereix un total de 15 propostes lúdico-esportives per celebrar la Festa Major tot gaudint d’activitats esportives durant aquests dies de festa. Aquest programa s’elabora des del Servei d’Esports de l’Ajuntament urgellenc i compta amb una important col·laboració dels clubs esportius, espònsors i voluntaris.

Les activitats

Durant 6 dies, urgellencs i urgellenques de totes les edats podran prendre part de les activitats esportives que han començat aquest dilluns amb l'escalada en Psicobloc, a la piscina municipal, i la cursa d’orientació nocturna, organitzada pel Servei d’Esports i l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, i que ha tingut inici al Palau d’Esports.

L'escalda en Psicobloc (una nova modalitat d’escalada sobre l’aigua) s'hi podrà participar fins diumenge 28, d’onze del matí a dues de la tarda i de quatre fins a dos quarts de vuit del vespre.

Divendres 26 tindrà lloc el Bàsquet 3C3, de cinc de la tarda fins les nou de la nit. Cal fer inscripció prèvia i caldrà dipositar una fiança de 20 euros al Servei d’Esports.

El programa ‘Esport i Festa’ continuarà dissabte 27 d’agost, amb cinc propostes. La jornada comença amb el Torneig de Futbol 7, al Camp de Futbol Emili Vicente; i el Torneig de Pàdel de Festa Major a les pistes municipals de pàdel. Ambdós tornejos s’iniciaran a les nou del matí. Cal inscripció prèvia i dipositar una fiança de 20 euros al Servei d’Esports

A dos quarts de deu del matí s’inicia el Concurs de Petanca de la Festa Major, a les pistes de petanca de la ciutat.

A les cinc se celebrarà el partit de futbol sala Atlètic Club la Seu vs CFS LINYOLA, jugant així l’equip sènior femení; i a les set de la tarda,  Atlètic Club la Seu vs CFS LINYOLA, sènior masculí. 

A les sis i quart del mateix dissabte 26 d’agost, es realitzarà el lliurament de banderes de la Seu d’Urgell a les entitats esportives, en un acte que tindrà lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

Diumenge 28 d’agost a les nou del matí,  tindrà lloc el Torneig de Tennis, a les pistes de Tennis Municipals. I a les deu del matí, se celebrarà el tradicional Campionat d’Escacs, a la Plaça Catalunya.

A les quatre de la tarda tindrà lloc la Trobada de futbol base, al Camp de Futbol Emili Vicente, del CE Ciutat de La Seu, i a les sis se celebrarà el partit de futbol entre el FC La Seu i el CD Oliana, en el marc de la Copa Pirineus.

Dilluns 29 d’agost, el darrer dia de la Festa Major, es realitzaran dues propostes més que tancaran la programació esportiva: la pedalada popular, adreçada a totes les edats, que s’iniciarà a les deu del matí, i la cursa de 10 quilòmetres que arrencarà a les set de la tarda. Ambdues activitats s’iniciaran des de la zona esportiva municipal de la Seu d’Urgell. 

Comparteix

També t'interessarà