Triomf còmode del Força Lleida en l'últim amistós al Barris Nord

30-09-2020
Actualitzat: 30-09-2020 9:43
  • Triomf cómode en l'últim amistós al Barris Nord

El partit començava amb el CBT encertat des del perímetre i agafant els primers avantatges en el marcador, que van arribar fins als set punts (3-10, 6:48). En aquell moment, va reaccionar l’equip de negre, amb un parcial de 10 a 0 liderat per Vecvagars que atorgava el control al ICG (13-10, 5:00) i feia demanar temps mort a Berni Álvarez. Aranzana aprofitava per canviar tot el cinc en pista, i el partit entrava en una fase d’igualtat que durava fins al final del primer temps, en què el Força Lleida aconseguia esgarrapar tres punts als tarragonins (25-22). Al segon quart, el CBT, liderat pels triples de Duch (6 en la primera part), va recuperar la davantera, i aleshores el matx va entrar en una fase d’alternances a l’electrònic, que va acabar de la manera més justa (44-44).

A la represa, l’ICG sortia disposat a no donar marge a la sorpresa. Un parcial de sortida de 8 a 0 feia aturar el partit al tècnic visitant. Però la diferència, tot i això, seguia creixent (65-48, 3:00). El Tarragona aconseguia recuperar-se mínimament en els darrers instants del quart, tot i que el marge a l’electrònic aleshores ja era important (68-56, F3Q). En l’últim quart, l’ICG va posar una marxa més en defensa i la superioritat física va fer la resta. Les rendes van superar aviat els 20 punts (màxima de 25, 86-61, 3:16), diferència amb la quual va acabar el partit (89-69)